Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen véleményeid vannak a...

Milyen véleményeid vannak a magántanulásról? (még több kérdés below)

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy nem tanulnék, de sztem úgy 4 hét után, ha érzem, hogy korlátlan időm van, és a haverom is csak hétvégén ér rá, unaloműzés gyanánt rávenném magam a tanulásra. Magántanulóktól kérdezem: Ti hogy vettétek rá magatokat ?

Másik: Ez valójában hogy működik ? Kiküldenek egy listát a sulitól, hogy melyik leckéket kell átnézni ? Vagy csak magadtól haladsz a könyvben?

És az osztályzás hogy történik? Havonta bemész a suliba és lefeleltetnek ? És csak az érettségi tantárgyakat kell tanulni,pl. kémiát nem ?

2009. aug. 31. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok magántanuló, de néhány válasz: nem csak az érettségi tárgyakat kell tanulni, jól is néznénk ki, különben is elsőben még honnan tudod, hogy miből fogsz érettségizni. Legfeljebb készségtárgyak nincsenek. Nem kell havonta felelbi, hanem félévkor és évvégén osztályozóvizsgázni minden tantárgyból. És aki magántanuló, az nem unatkozik, és hobbiból választja a magántanulást, hanem komoly beteg és kórházban tölti ideje nagy részét, vagy országosan élvonalbeli sportoló, vagy tartós színész szerepe van, vagy külföldön van a szüleivel, ilyesmi.
2009. szept. 7. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
"különben is elsőben még honnan tudod, hogy miből fogsz érettségizni"- ki mondta, hogy elsős vagyok ?
2009. szept. 7. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem pont rád vonatkozott, hanem általában a magántanulókra.
2009. szept. 7. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Baba miatt magántanuló voltam.

Tul képp van egy osztályod ahova bejárhatsz órára, és azok a tanárok vizsgáztatnak félévben meg év végén.

Készségtantárgyból is kell vizsgát tenni.

Nem szórakozásból voltam magántanuló, gyerek mellett tanulni rohadt nehéz volt.

Köcs*g oföm irodalomból minden évben meghúzott, hogy nyáron is tanulhasssak a pótvizsgára.

Szóval szívatós.

2009. szept. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!