Vissza kell fizetni a tandíjat, ha kiiratkozik valaki az egyetemről?
Nem tudom a felvin miféle példányt néztetek, de nálam fent volt az egész szerződés (amit alá is írtam). Meg persze sok más oldalon is elérhető volt a teljes mintapéldány.
Kérdésre a válasz:
456. oldal 3.§ és 4.§
"(8) A 3. § a) pontjában meghatározott kötelezettség a szakváltást nem korlátozza. Szakváltás esetén a szerzõdés teljesítése szempontjából az újabb szak képzési ideje irányadó."
Amúgy az igazi problémám, nem az, hogy nem találtam meg, hanem, mondok konkrét példát. Valaki műszaki menedzserre jár, tegyük fel 130. 000 a félév, képzési idő: 3 év akkor az összes 780 000 ft, de ha 1 év után otthagyja, akkor 390 000-et kell visszafizetni (teljes összeg felét) vagy csak amit elhasznált, 1 év 260 000 ft, és annak a felét 130. 000-et.
Képzeld amúgy nem csak én vagyok ennyire hülye, hogy ezt nem tudom, hanem én ezt megkérdeztem az egyetemünkön az illetékeseket is, és ők sem tudják XD (szerintem ez még durvább, mint hogy én egyszerű tudatlan paraszt nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!