---R33--- kérdése:
3,5 féléves egyetemen a 7. félévben lehet még tárgyat felvenni?
Figyelt kérdés
(BGF fősuliról van szó.) Úgy még nem csúsznék, csak nem tudom, ez lehetséges-e. Az ajánlott krediteknél 30 fel van tűntetve... Minden félévben 40 kreditet lehet felvenni, akkor az utolsóban is? (Ott már tárgyak nincsenek alapból)2013. jan. 22. 14:58
1/4 anonim válasza:
Az utolsó félév a szakmai gyakorlat, akkor nem vehetsz fel tárgyat, tehát ha van olyan tárgyad ami arra a félévre csúszna akkor csúszol egy félévet.
2/4 anonim válasza:
Lehet.
Tudtommal a 6+1-es kiírásúaknál szakmai gyak az utolsó félév.
Én is 7 félévesen vagyok. Nálunk hat hét szakmai gyak kötelező a nyarak során. 5. félévig tart a mintatanterv, utcsó két félév szakirány.
3/4 anonim válasza:
Ez BGF... ott ha nem lenne elég az alap szopatás még jön hozzá ez is :)
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a 7. félév a szakmai gyakorlat, de csak 30 kredit van rá adva a mintatervben. Elvileg akkor olyan tárgyat, amire nem épül semmi, vehetek fel, nem, attól még nem csúszok.?
2013. jan. 25. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!