Mit gondoltok erről? Milyen embereknek való az egyetem?
Figyelt kérdés
Átlagos képességű, 21 éves lány vagyok. Van egy OKJ-s szakmám. Sosem voltam kitűnő, színötös, de szeretnék egyetemre menni. Milyen embereknek való az egyetem? Szerintetek meg fogom tudni csinálni? Feleslegesen nem akarok belevágni. Akik a gimnáziumban közepesek voltak, azok felzárkózhatnak egy egyetemen, vagy meg fogok szakadni?2013. jan. 20. 22:08
1/3 anonim válasza:
Olyan emebreknek való, akik tudják, mit szeretnének. Nekem az jön le, Te csupán egyetemre mennél. Ennek szerintem semmi értelme. Ha viszont konkrét elképzelésed van, akkor neked való.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam,hogy a szak leírása felesleges, de konkrét elképzelésem van, történelem szakra szeretnék járni 3 éve, tehát a választással nincs gond, inkább a képességeimben nem vagyok biztos.
2013. jan. 20. 22:26
3/3 anonim válasza:
Ha eddig tudtál történelmet tanulni, akkor nem lesz gond. Magolós szak, készülj fel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!