A 30 pontos matek és a 27 pontos magyar felvételi jónak számít? : ) összeszámoltam a pntjaim és kb annyi van!
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 20:37
1/8 anonim válasza:
A magyar nekem is 27re jött ki://
2/8 reptoid válasza:
Hát elég foscsi, persze az igényeidtől is függ.
3/8 anonim válasza:
Nem számít jónak, de vigasztaljon az, hogy a matekot mindenki elbaszta.
4/8 anonim válasza:
Nem, de sok múlik azon, hogy milyen arányban számít ott, ahová jelentkezel.
5/8 anonim válasza:
Hát ez borzalmas eredmény. Ha leosztályoznánk, erős kettes lenne. De ha ezt te számoltad, akkor ennél lehet, hogy jobb lett:)
6/8 anonim válasza:
szerintem 60 körül számít jónak, de inkább 70. én 65 és 70 közöttit írtam, a matekom szerintem nincs 30 pont :/
7/8 anonim válasza:
Fenn van valahol a felvételi? Mert én nem hiszem, hogy 60ra már lehet mondani, hogy jó, de lehet, hogy az idei megint extra nehéz volt. Akkor viszont gondoljatok arra, hogy mindenkinek extra nehéz volt.
8/8 anonim válasza:
Utolsó nem leszel az biztos! A Mechwartban írtam és egy cigny gyerek mondta az az anyjának hogy "csak azt a Z-s izét tudta, mást nem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!