Csak én csesztem el a matek felVételit?
Hát képzeld, én 5-ös vagyok matekból, amikor próbaképpen írtam feladatsorokat, mindegyik negyvenakárhány pontos lett. Na most ehhez képest a kávésból ha az életem múlt volna rajta se tudtam volna kicsikarni semmi megoldásfélét :D Az előtte lévő feladatban, hogy hol a D pont, azt se tudtam, ezért értelemszerűen az azutánkövetkező részfeladathoz hozzá se tudtam kezdeni, mert nem volt meg az a megoldás.
De ez mind semmi: vérzik a szívem, ha arra gondolok, hogy a legpofonegyszerűbb feladatot, a kombinatorikát is sikeresen elb*sztam :DD
Szóval ez vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül :)
14/L
1. vagyok
Én ahhoz azt írtam, hogy
1. nem mutatkozott be
2. nem adta meg pontosan a címet, ahova segítséget vár
Aztán kitudja, jó-e.
Amúgy én a magyarban azt nem tudtam, amikor le kellett írni, hogy mi milyen mondatrész (asszem ez a 4-es volt). A pompávalhoz azt írtam, hogy módhatározó, az összes többihez meg hogy eszköz xD
Hát, baxus az utat azt én is végigbőgtem hazafelé, anyum meg apum sem bírt megvigasztalni, pedig mondtak nekem már mindent. A magyar lesz olyan 45 pontos. Felhívtam a magyar tanáromat, vele tök jóban vagyok :)... mondtam neki, hogy mit írtam a fogalmazáshoz, azt mondta jó, meg örül neki meg minden. Ő is megnézi majd a feladatlapot, azt ígérte :D
De a matek az kegyetlen rossz lett. Örülök, ha húsz pont összejön rá :/ Állítólag a matek mindig ilyen nagy kitolás. Nem is az, hogy nem tudtam ( 1 feladatot leszámítva), de ezt 45 perc alatt NEM LEHET RENDESEN VÉGIGCSINÁLNI!3-4 feladatban bele sem kezdtem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!