Ha költségtérítéses szakon tanulok és nem vagyok helybeli, valamint nincs pénzem a szállásra, szerintetek megoldható az, hogy a képzés ideje alatt az utcán lakom?
Nem idén, hanem jövőre fogok jelentkezni. 130 ezer/félévnél nem sokat érek a diákhitellel. Diákmunkában volt párszor részem. Egy borzalom. Szeretek dolgozni, de ami ott megy.. Semmibe nézik az embert, megalázzák. Ezen a nyáron nem diákmunkát csináltam, de ide csak rokoni kapcsolattal tudtam bekerülni. Egész nyáron kerestem 80 ezret.
Köszönöm a válaszokat, majd lesz valami.
jajj de kényes valaki!?
büdös a diákmunka mert megalázó..üdv a felnőtt világban...szerintem meg igenis keress olyat ami államis.
" üdös a diákmunka mert megalázó..üdv a felnőtt világban."
A diákmunka igen messze áll a felnőtt világtól. A menőcsávók/szépfiúk meg a "fullos" plázacsajok megkapják a legjobb munkákat a többit meg... Ez van a diákszövetkezeteknél vagy miknél.
tegnap 21:31
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!