Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha költségtérítéses szakon...

Ha költségtérítéses szakon tanulok és nem vagyok helybeli, valamint nincs pénzem a szállásra, szerintetek megoldható az, hogy a képzés ideje alatt az utcán lakom?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 12:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
kollégium,diákhitel...
2009. aug. 30. 12:26
 2/16 anonim ***** válasza:

ez ugye csak vicc??az utcán???

nem, nem megoldható.valami találnod kell!!kolesz,diákmunka--akkor fizetheted az albérletet..vagy akármi! de nem az utca a megoldás-.

2009. aug. 30. 12:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Diákhitelből fizetném a tandíj egy részét. Munkára meg kétlem, hogy felvennének. 130 ezer egy félév.
2009. aug. 30. 12:35
 4/16 A kérdező kommentje:
Amúgy csak 3 év.
2009. aug. 30. 12:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Menj valami olcsó kollégiumba! Kb. 8-10 ezer Ft/hó. Valahogy spórold ki rá a pénzt, mert az utcán nem lakhatsz.. Esetleg, ha nem laksz túl messze a sulitól, vehetsz diákbérletet is és bejárós is lehetsz. Ezt amúgy komolyan kérdezted?! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de Ha nincs rá pénzed, miért jelöltél költségtérítéses szakot?
2009. aug. 30. 13:19
 6/16 A kérdező kommentje:
120 km-re lakok az iskolától. Azért ezt jelöltem meg, mert ez a szak csak ilyen formában indul.
2009. aug. 30. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:

a tandíj egy részét?és a többit???ki kell fizetni az egészet,különben el se kezdheted...

ha nincs pénzed akkor tényleg nem logikus miért jelöltél fizetőset??!!

ez abszurdum.akkor mást kellett volna választani,ne haragudj!!ezt hogy képzelted el?koldulásból akarsz élni?és a tanulást hogy akarod megoldani??a szüleid ehhez mit szólnak?

amúgy meg miért ne vennének fel diákmunkára?tudod hányan dolgoznak suli mellett?erős,egészséges,fizikai,vagy egyéb munkára alkalmas fiatalok.te miért ne dolgozhatnál??

2009. aug. 30. 15:12
 8/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

és pl.az utazást,kaját,tankönyveket miből akarod fizetni????szerintem kamu a kérdés egyébként...ha nem, az elég szomorú..

2009. aug. 30. 15:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Ez van.
2009. aug. 30. 17:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Érdekes...

Költségtérítéses szakon havi 50 ezret felvehetsz, abból vígan kifizeted a tandíjat+egy kollégiumot... Ha már a diákmunkához így állsz hozzá:D Amúgy valahogy én is úgy érzem, hogy kamu ez a kérdés:D Nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik:D Ha mégis, akkor szerintem egyetemen nem nagyon van keresnivalód, már bocsi.

2009. aug. 30. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!