Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagy gondban vagyok most...

Nagy gondban vagyok most jeletkeztem egyetemre ma volt a megbeszélés meg minden és nemtudom akarom-e. Elbizonytalanotan. Ha már regisztráltak nincs kiut? Meg kell csinálnm?!

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

ha beiratkozol el kell kezdened.esetleg nyújts be halasztási kérelmet.nem tudom lehet-e még..

ezzel nyersz fél évet.

2009. aug. 29. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
közben megnéztem.a regisztrációs időszakban(sőt sok helyen még utána is pár napig lehet halasztani.szóval hajrá!!a suli TO-ja erre tud válaszolni.
2009. aug. 29. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki fél az ismeretlentől, de annyira nem lehet egy 19 éves fiatalember betojva, hogy ha már végigcsinálta idáig és fölvették, kihátráljon az egyetem elől. Az egész életedben mindentől meg akarsz futamodni? Idáig erre készültél, nem? Boldog voltál a családoddal együtt, hogy felvettek!
2009. aug. 29. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, de eszemben sincs halasztani!

Nem azért érettségiztem 6 tantárgyból majdnem kitűnően, hogy most hagyjam abba!

Beiratkozáson nekem is elvették a kedvem az egésztől, de aludtam rá egyet és eldöntöttem, hogy ITT MÁR NEM ADOM FEL!

2009. aug. 29. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Vágj bele, és majd látod, milyen lesz! Lehet azt fogod mondani a végén: de hülye voltam, hogy le akartam lépni!
2009. aug. 30. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!