Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai párok már kisebb viták esetén is inkább szakítanak, megbeszélés helyett? Nem is beszélve ha komolyabb dolgokról van szó.
Pl.: félre értésből, rossz, vagy hiányos kommunikációból, vagy egyéb okból adódó vita esetén.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy sokan inkább a szakítást választják a helyett, hogy leülnének és megbeszélnék a dolgot. Vagy ha esetleg le is ülnek megbeszélni, a végén mégis szakítanak. Pedig én a vitákat is egy fajta vizsgának, a szeretet, és bizalom vizsgájának tekintem, tekinteném ha a másik fél nem szakítana.
27 F
Mert sajnos már sokan nem úgy tekintenek a párjukra, mint valaki aki mellett jóban-rosszban, gondban, bajban kitartanak (és fordítva is), hanem legyen valami kis érzelmi/testi muníció, akivel a legkevesebb gond van. Aztán ha valami kényelmetlen, akkor kidobják. Önzés, érzéketlenség.
20/F
Ez a mai korral jár emberek. A csapból is ez folyik, hogy éld ki magad, élj a mának, ne törődj a gondokkal.
Médiából is az jön le, reklámokból, hogy ha valami nem jó cseréld le. Ne foglalkozz a javítással, probléma megoldással. A megoldás a csere.
Ezt veszi át a társadalom.
Egyébként marha érdekes, mert a filmek általában nagy hatással vannak a korszakra, de furcsa mód az amcsi filmek (főleg a nyálas filmek) pont az ellenkezőjét sujkolák. :\
Na mindegy. Én sem értem ezt a gondolkodás módot, én világ életemben inkább megoldottam a dolgokat, megjavítottam az elromlott kütyüket, nem cserélgettem orba szájba...
De hát nem is luxusban nőttem fel...
21F
Úgy vettem észre, hogy van valami nézet eltérésünk amin vitatkozunk. Majd utána én kérem azt, hogy üljünk le megbeszélni a dolgot, függetlenül attól melyikünk hibázott, vagy ki miatt volt vitánk. Nem egyszer kellet kitartóan kérnem, hogy üljünk le megbeszélni, mert nem akarta megbeszélni. Érdekes módon általában mégse én voltam aki azt mondta legyen vége.
Ezek a viták legtöbbször az őszinteség hiányából, és múlt béli kapcsolatokkal való párhuzam állítás miatt alakultak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!