Ki mennyi idő alatt készült el a szakdolgozatával?
Szia!
Én ELTÉ-n készítettem, február elején kezdtem el a tényleges írást, és május elejére készült el. Mellette tanítottam heti 17 órát, és az órákra is kellett készülni.
Szerintem azért, mert maga a begépelés elég sok idő, ezért érdemes időben elkezdeni. Ha a konzulensed olyan, hogy sokszor szeretné látni, és aztán javítani, ha szükséges, akkor mindenképp jobb, ha van időd erre. Nálam ez volt, de örülök neki, hogy többször beleszólt, mert nem olyan volt, mint másoké, akiknek el sem olvasták, vagy 70 oldalra azt mondták, hogy teljesen jó.
Azt, hogy milyen részekből, fejezetekből áll majd, azt gondold ki jó előre, majd jöhet az információkeresés, anyaggyűjtés. Maga az írás elég sok idő, ha reggel 8kor leülsz este 10ig írsz, akkor sem elég szerintem pár nap, meg hát kivitelezhetetlen, szerintem legalábbis. Gondolkodni kell azon, hogy értelmes legyen a mondat, és hogy ne legyen tele közhellyel, hanem szakdolgozat íze legyen.
Szerintem 2-3 hónap alatt megírható, ha komolyan gondolod. De nem érdemes összecsapni, mégis több évet tanultál, hogy eljuss oda :-)
Hú, de ügyesek vagytok :)
Köszönöm, hogy írtatok, most egy kicsit megint felbátorodtam. Én már jó ideje szenvedek vele, eléggé mellényúltam a témával. De most már mindegy, már meg kell lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!