Biológia projektmunka hogyan? Milyen terjedelműnek kell lennie a biológia érettségire készült projektmunkának? Kézzel vagy géppel írott legyen? Mennyire hivatkozhatok más irodalmakra, vagy teljesen önállónak kell hogy legyen?
Érdekelne,első válaszoló, hogy te milyen "kísérleteket" végeztél illetve mi volt a témája a projektmunkádnak. Nem tudom milyen témát szeretnék,de a halas téma tetszik és nincs ötletem, hogy miről lehetne írni.
Előre is köszi a válaszod!
én nem tartok labirintkopoltyúsokat, de van ismerősöm akinek ők a kedvencei (gurámik, betták...).
így önmagában nem teljesen igaz, hogy agresszívek a hímek, mert nagyobb akváriumban simán lehet több hímet is együtt tartani, mert kialakítják maguk közt a rangsort. viszont ha kiveszed az alfa hímet, akkor kitör a "háború" az addig békésen egymás mellett élő betták között, hogy melyikük vegye át a helyét. így belegondolva tényleg sok érdekes dolgot lehet róluk írni. mondjuk, ha egymás mellett tartassz több hímet külön akváriumokba, akkor a sok stressz meg magamutogatás miatt kezdenek el olyan nagyra nőni az uszonyaik, mint amilyeneket a boltokba lehet kapni. tenyésztők is így csinálják. igazából a természetes betta hímek közel se rendelkeznek olyan fejlett uszonyokkal, kizárólag a hátúszójuk alakjából lehet megkülönböztetni őket a nőstényektől. meg a szaporodásuk is érdekes, a habfészekkel meg a jellegzetes udvarlási szokásaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!