Milyen szakmát érdemes tanulni?
Sok irányzat érdekel, leginkább a rajzolás, az állatok, a természet. Szeretem meghallgatni az emberek problémáit is, tanácsokat adni nekik.
Sokáig állatorvos szerettem volna lenni, de rájöttem, hogy képtelen lennék felboncolni egy békát, később pedig végrehajtani egy műtétet.
A pszichológuson is gondolkoztam, de átvenném az emberek problémáit és nem vagyok erős érzelmileg, hogy ezt a sok terhet magamon viseljem.
Szóba jött még a gyógyszerész, az igazságügyi szakértő, az illusztrátor is.
Olyan szakmát szeretnék mindenképp tanulni, amivel később meg tudok élni és szeretem is.
Leírnátok a véleményeteket és tudnátok még ajánlani más szakmákat is? Köszönöm előre is!
17/lány
Szerintem a legjobb ezek közül mégiscsak az állatorvos lenne.
Pszichológust nem ajánlom, nem csak ezért, de az egyáltalán nem olyan biztos megélhetés.
Gyógyszerészt sem ajánlom, mert nem fekszik a képességeidhez (kémia, matek, stb..)
A másik két szakról pedig nem sokat tudok.
Lehetnél még biológus akár.
Ne kérlek biológus ne... Minden egyes kérdésnél, mikor leírjaa kérdező, hogy a biológia érdekli vagy a termsézet, jönnek a nagyokosok és egyből a biológia szakot ajánlják -.-"
Ti tudjátok egyáltalán, hogy ott mit tanítanak? Szerintem nem. Nem arról szól, hogy jajj de szép a természet meg az állatok (amit az emberek 90%-a ugyanúgy szeret, szóval ez nem is számít ilyen szempontnál), hanem rendesen a 3 évet (minimum) végigtanulod, mi a szignáltranszdukció ésatöbbi.
Nagyon sokan jönnek ugyanezzel az elképzeléssel, na ők fél év után abba is hagyják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!