Miért csinálhatja? Elég zavaró!
Az osztályfőnökömről van szó és egyben angol tanárom is. Először 9.-be kerültem hozzá, Ő tanította az angolt, de aztán másik csoportba kerültem. Most új osztályba vagyok , az Ő osztályába.
Már 9.-ben is furcsán viselkedett, néha volt, hogy leült mellém órán, mosolygott a folyóson, egyszer meg is puszilt, meg még lehetne pár dolgot felsorolni.
Csináltatott velem közös képet, ami jó lett, de azt mondta, hogy nekem ingyen van, nem kell érte fizetnem, és visszakaptam 350 ft-t tőle, de az osztályának még mindig nem adta ki a képeket.
Elég kicsi vagyok, ezért úgy hív, hogy törpilla..(ami annyira nem is baj..)
A lényeg, ami tegnap történt, számomra felfoghatatlan, hogy miért csinálta.
Évfolyamdolgozatot írtunk, ami nekem 3-as lett, KÉT jegynek számít, de Ő csak EGYSZER írta be, aztán be írt egy 5-t órai munkára, hogy 3.6-ra megtudja adni a 4-est félévkor.Nagyon örültem neki, de nem érzem, hogy jogosan kaptam meg, mert más tanár nem adja meg még 3.7-re se !
Ráadásul nekem 5-t adott szorgalomra, de egy lánynak csak 3-t, pedig aktív az órán, ezért szóvá is tette, elkezdődött, hogy biztos azért adott nekem jobbat, mert én vagyok a kedvence..
Sokan észrevették már, hogy valahogy nem úgy áll hozzám, mint a többi diákjához, velem olyan kedvesebb hangon beszél, stb..és ez az, ami a többieket bosszantja.
Szerintetek miért csinálhatja ezt a tanár?
Lehet, hogy tetszenék neki ? :S Én nem tudom...De ezek a jelek... meg ezek a kivételezések...
Ti mit gondoltok erről?
Bocsánat, hogy hosszú lett, de remélem így érthető.
Előre is köszönöm, aki elolvassa és értelmes választ ad! :)
Szép napot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!