Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel járhat, ha egyetemen a tanárnak ezt a levelet küldöm el?

Figyelt kérdés

Nem tudta elolvasni a dolgozat írását, így ezt a levelet szeretném elküldeni neki:

Tisztelt Tanárnő

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a tanárnőnek olvasási nehézségei vannak, ezért még egyszer meg kell írnom a dolgozatot.

Érdeklődni szeretnék, mikor hol tudom megírni

Köszönettel

xy

2013. jan. 10. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyet irsz egy egyetemi tanárodnak akkor szimplán hülye vagy...

Mért vágod magad alatt a fát?

2013. jan. 10. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha átfogalmazod akkor nem lesz probélma szerintem. De így ebbe a stílusba /ill. gondolván a tanár személyiségére/ kirúgnak.

Most érted nálunk volt egy gyerek aki hasonló ahngvételű levelet írt az egyik tanárnak / középsuli, a gyerek akkor nagykorú volt/ és a srácot szónélkül kirúgták.

Hidd el jobban jársz ha más stílusba írsz.

2013. jan. 10. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az lesz a következménye, hogy orrolni fog rád, amiért pofátlan vagy, a többi vizsgádon emiatt eleve úgy fog hozzád állni, és igaza is van. Ahelyett, hogy szemtelenkednél vele, inkább igyekezz olvashatóan írni a következő dolgozatban. Én se írok gyöngybetűkkel, de a minimum, hogy arra odafigyelek, hogy más el tudja olvasni, ne egy maszlag legyen az egész.
2013. jan. 10. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

"Milyen következményekkel járhat, ha egyetemen a tanárnak ezt a levelet küldöm el?"

a gazdaság szempontjából hasznos, nem kell ennyi h*lye diplomás

a te szempontodból is hasznos, mert mehetsz valami normális szakmát tanulni

a tanár szempontjából is hasznos, mert eggyel kevesebb debilt kell tanítania

én még jól le is qwaanyáznám a helyedben :D

2013. jan. 11. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!