Miért nehezebb a Pannon Egyetemen az analízis mint a BME-n?
elnézést kérek előre a bme-s építészektől (ha vkit megsértenék),de úgy tudom h ott a "legkönnyebb" a matek.
amúgy ez sok mindentől függ:
-ha több tanár tartja, akkor nem mind1 h melyik zh-ját nézzük
-kinek mi a könnyebb stb.
Továbbre sem értelek. A Pannont szólod le azzal, hogy "még sem (SIC!) egy elit egyetem". Utána mondod, hogy az az elit egyetem, ahol nehezek a példák. Azonban a PE-n nehezebb a matek. Hogy is van ez?
(IV. éves vegyészmérnök, Anal I-II 4,3).
építész matek az lóf*ütty
nézd meg, amit a VIK-en tanítanak
„A tudományban nincsenek nehéz és könnyű dolgok, csak megértettek és meg nem értettek vannak.” /dr. Öveges József, professzor/
Én tanultam PE-n is BME-n is analt.
PE-n az oktatási stílusa nekem jobban tetszett, BME-n a számonkérés korrektebb volt. Ám ez más-más szakon volt, és ezért más-más a követelmény is.
Az biztos, hogy a BME-s matekot nem fogadták el PE-n kreditnek. Ez viszont egyértelműen PE-nek fekete folt.
Mindekét egyetemen hozott anyagból dolgoznak, és mindkettőnek nagyok a sikerei. Egyszer talán össze is tudnak majd dolgozni, és nem egymásra mutogatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!