Ha konzulenst váltok, el is áshatom magam?
Már eleve eláshatom magam, mert másodszorra dobta vissza a szakdogám. Egyszerűen nem értem hol rontok mindig.
Mindig ugyanazokat a hibákat követem el, pedig már szakértővel is átnézettem a dolgozatom leadás előtt.
Azt tudom, hogy utál engem a nő, de félek őt leváltani, mert talán még jobban alám tehet.
Már kiborultam, idegileg kész vagyok, és önértékelésem a béka feneke alatt. Mi a véleményetek? Le kéne őt cseréljem, vagy nyálas nyelvvel teljesen behódolnom, és meghunyászkodnom? Nagyon kivagyok.
kérsz tőle időpontot (nem csak az a dolga, hogy utólag köpködjön, hanem az is, hogy együttműködjön veled, ezért konzulens)
ha találkoztok nem vered meg, hanem szépen alázatosan csontig benyalva kéred a segítségét, hogy olyan anyagot készíthess, mely szakmai szempontból megfelel, mert te tudod, hogy ő a szakma csúcsa
tételesen végigmész a témádon, és erősen jegyzetelsz, és megkérdezed, hogy ezeket amiket mondott beépítheted-e az anyagodba
innentől az anyag az övé is, tehát nem mondhatja, hogy szar
aztán ha meg van a diplomád akkor leköpöd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!