Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha konzulenst váltok, el is...

Ha konzulenst váltok, el is áshatom magam?

Figyelt kérdés

Már eleve eláshatom magam, mert másodszorra dobta vissza a szakdogám. Egyszerűen nem értem hol rontok mindig.

Mindig ugyanazokat a hibákat követem el, pedig már szakértővel is átnézettem a dolgozatom leadás előtt.

Azt tudom, hogy utál engem a nő, de félek őt leváltani, mert talán még jobban alám tehet.

Már kiborultam, idegileg kész vagyok, és önértékelésem a béka feneke alatt. Mi a véleményetek? Le kéne őt cseréljem, vagy nyálas nyelvvel teljesen behódolnom, és meghunyászkodnom? Nagyon kivagyok.

2013. jan. 9. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:

kérsz tőle időpontot (nem csak az a dolga, hogy utólag köpködjön, hanem az is, hogy együttműködjön veled, ezért konzulens)

ha találkoztok nem vered meg, hanem szépen alázatosan csontig benyalva kéred a segítségét, hogy olyan anyagot készíthess, mely szakmai szempontból megfelel, mert te tudod, hogy ő a szakma csúcsa

tételesen végigmész a témádon, és erősen jegyzetelsz, és megkérdezed, hogy ezeket amiket mondott beépítheted-e az anyagodba

innentől az anyag az övé is, tehát nem mondhatja, hogy szar

aztán ha meg van a diplomád akkor leköpöd

2013. jan. 9. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, majd megpróbálom összeszedni magam. Nagyon lealázó véleményt írt, ki sem merem dugni az orrom a szobából szégyenemben. Majd összeszorítom a fogam, és felkeresem a jövőben.
2013. jan. 9. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!