Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megszívatni a...

Hogyan tudnám megszívatni a magyartanáromat?

Figyelt kérdés
Tavaly megalázott mindenki előtt amikor azt hitte hogy puskáztam. Utána természetesen bosszút álltam, ami óriási siker lett. Később jöttem csak rá, hogy az a bosszú nem volt nekem elég... Erre csak rátesz egy lapáttal, hogy nyilvánosan úgy tesz mintha elfelejtette volna és mi sem törtnét volna, közben mikor négyszemközt találkozunk, egyértelműen látszik, hogy ez nem így van...
2009. aug. 27. 21:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Hogy alázott meg? (ha valakire rászól a tanár, a többiek előtt, hogy ne puskázzon, az így is úgy is megalázó, és ez mindennapos). Veled valami különleges megalázás történt?
2009. aug. 27. 21:12
 2/30 A kérdező kommentje:
Egészen egyszerűen úgy, hogy kihívott mindenki elé és ott szidott, valamint több oldala személyeskedő hangvételű üzenetet írt a szüleimnek és velem íratta be mindenki füle hallatára. És elhiheted, hogy nem az volt benne hogy szaktanári figyelmeztetést kapok mert puskáztam...
2009. aug. 27. 21:15
 3/30 anonim ***** válasza:
81%
Hanem akkor mi volt benne? Bocsi, de érdekes a történeted, és nem is értem. Ha nem puskáztál, akkor minek írt be? És főleg MIT? Ha meg puskáztál, akkor (gondolom) jogos volt. Vagy valamit nem jól értek?
2009. aug. 27. 21:17
 4/30 anonim ***** válasza:
82%
És? nem puskáztál? Szerintem az ilyen viaskodásban csak a gyerek húzhatja a rövidebbet. Legyél felnőtt és lépj túl rajta. Ne kekeckedj, nem érdemes. Tanulj jól, és ne puskázz. Mutasd meg, hogy neked nincs szükséged puskázásra. Igy állhatsz rajta nemes bosszút úgy, hogy nem magadnak ártasz vele.
2009. aug. 27. 21:19
 5/30 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem jól bosszuld meg!!!Így legalább 2-3 évvel tovább láthatod! Kis hülye!!

Mindig az erősebb kutya b@szik,és most nem Te vagy az erősebb!Talán meg kéne tanulnod alkalmazkodni,mert egyszer főnököd is lesz és úgy vág ki ,mint macskát sz@rni.

2009. aug. 27. 21:22
 6/30 A kérdező kommentje:

Azt tanította nekünk hogy dolgozat előtt írjunk puskát és tanuljunk arról. Úgy is tanulok rendszeresen, az a legjobb. Csakhogy aznap véletlen bevittem az iskolába és bent mikor észrevettem gondoltam átolvasom, csakhogy bejött és én csak simán betoltam a tolltartó alá. Ott is hagytam, gondoltam nem sok vizet zavar. Csakhogy kilógott a sarka és észrevette. Ezek után elkezdett tombolni, hogy mit képzelek magamról meg hogy undorodik tőlem stbstb. Voltak sokkal keményebbek is. Ezek után kiültetett a tanári asztalhoz és elkezdett diktálni: Kedves xy és zy. ... az irodalom órára elkészített puskáját használta, majd amikor megkértem hogy tegye el, pofátlanul kiröhögött és tovább folytatta undorító tettét. Majd amikor én akartam elvenni és megkérdeztem hogy használta e, rezzenéstelen arccal a szemembe hazudott. Kérlek benneteket, hogy kapjátok el otthon, mert ilyen hozzáállással híd alatt fogja végezni egyedül és nyomorban. És ha otthon azt merné hazudni, hogy nem puskázott, akkor a nevemben tegyétek helyre a fejét... Üdvözlettel: xy.

Kemény mi??? Engem nagyon ledöbbentett az egész... Ép elméjű ember ilyet nem ír és nem írat be egy hivatalos okiratba...

2009. aug. 27. 21:25
 7/30 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ilyen bőszen az ő pártját fognátok ha az előbb leírtakat kellett volna átélni... De persze kívülről mindenki okosabb
2009. aug. 27. 21:26
 8/30 anonim ***** válasza:
83%
a tanárod egy végtelen nagy s*eggfej. de! ha a bosszún gondolkozol folyton, gyerekesnek tűnsz. sztem sz@rd le a tanárt, jobban fogja idegesíteni, ha sikeresen tanulsz és felvételizel (miközben ő ellened szurkol magában), mint bármilyen bosszú. hidd el, a többséget az zavarja, ha semmibe veszik, és annak örülnek, ha tudják, hogy ideges vagy miattuk. szóval a legjobb bosszú, ha tudomást sem veszel róla.
2009. aug. 27. 21:34
 9/30 A kérdező kommentje:
Talán igazad van... De olyan jó lenne neki még egyszer, utoljára odavágni egy jó nagyot!:)
2009. aug. 27. 21:35
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi után szabadon. :D
2009. aug. 27. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!