Hány angol szót ismersz? Teszt alább.
Most találtam, kívàncsi vagyok, másokhoz képest milyen szinten állok.
Ha leírod, honnan szedted fel a szókincsed, azért külön hálás vagyok.
6,980, de szeretném gyarapítani...:)
sokat olvasok, weboldalakat, blogokat, recepteket, könyveket, meg néha a filmet is angolul nézem, angol felirattal, vagy anélkül. ha valami szó sokszor előjön, de nem értem, vagy valami kilcsszó a szövegben, akkor szótárazok.
neked mennyi lett?:
7400
A szókincsem főleg játékokból és sorozatokból szedtem össze. Ugye angolul nézem őket magyar felirattal, és a filmeket is. Meg ugye az egész alapját a sulibna tanultam meg, de már gimi 10.-ben nem is használtam szótárfüzetet mert nem kellett
4,730
Elég kevés, bár sokat felejtettem, egy éve nem tanulok angolt, nem is beszélgetek senkivel, csak zenét hallgatok és sorozatot nézek. Amúgy 5 évig tanultam angolt, ebből 4et csak suliban, plusz egy évig suli mellett külön tanárnál, készültem nyelvvizsgára. Van középfokú komplex nyelvvizsgám, illetve érettségim is.
18l
9390
Nagyobbik rèsze különböző weboldalak olvasgatàsa,na meg filmekből.
Kisebb hànyada anyanyelvi angoloktòl ès
Különböző munkahelyi dokumentumokbòl,oktatò trèninganyagokbòl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!