Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angol OKTV 2. forduló hogy...

Angol OKTV 2. forduló hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Aki már volt, főleg azokhoz szólnék. :)

A szóbelire pontosan milyen témájú könyvet kell vinni? Miről kell beszélni, miket kérdeznek? Ünneplőbe kell menni? Szoktak adni kaját-piát, van valami szünet? Táskát/telefont le kell adni?

2012. dec. 19. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, lehet hogy már késő, de még nem érkezett válasz úgyhogy azért leírom :)

- a könyv témája nincs megadva, ha jól emlékszem az egyetlen követelmény az, hogy angol anyanyelvű szerzőtől származzon és minimum 150 oldal legyen. Szerintem mindenképpen érdemes olyat választanod, ami hozzád közel áll és kerüld az olyan nagy és elismert műveket, amiknek bár jól hangzanak a neveik, se nem hatnak rád, se nem érted őket igazán.

- nekem anno így ment a kérdezés: szia, hogy vagy (itt ne menj bele részletekbe, egy 'jól' vagy egy 'kicsit izgulok'-nál nem kell több), a bemelegítés után pedig elő a könyvvel. Tőlem anno elkérték, belelapoztak egy kicsit amíg megkérdezték hogy miért azt választottam, milyen hatással volt rám és hogy kinek ajánlanám.

- nem kell ünneplőbe menni, én azt mondanám inkább, hogy öltözz elegánsan. Persze voltak akik ünneplőbe mentek, de a zsűrit leginkább a tudásod érdekli, nem a külsőd. Egy sötét nadrág + ing kombó szerintem teljesen ok

- az írásbeli és a listening rész között, valamint a szóbelik előtt is van egy szünet. Szóbeliknél hosszabb + ugye várni kell amíg sorra kerülsz.

Remélem segített, sok sikert!

2013. jan. 18. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. febr. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!