Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani gyakorlati...

Tudtok ajánlani gyakorlati helyeket egy idegenvezető számára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van köztetek olyan emberke aki idegenvezető OKJ-re jár?Ha igen,kérlek segítsetek,hogy szereztetek gyakorlati helyet!?

Nekünk nem mond a suli se semmit,hogy egyáltalán tágabb körben keresgéljek ez ügyben,vagy csak a buszos idegenvezetés körében.Tudom,így nehéz... eddig az e-mail-ek feleslegesnek bizonyultak,ezután próbálkozom személyesen is.

2013. jan. 6. 11:36
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Értékelem a megértésedet :-)

..hát,de feltételezem,hogy elmúltál 22,mert..szóval én úgy tudom,hogy még annak ingyenes akinek 1. képzés és 22 év alatti,de persze emellett lehet menni fizetősre,mármint felnőttképzés keretein belül(megjegyzem,ha visszacsinálhatnám...).Viszont,ugye ezt mint mondtam,fizetni kell,de az 1.képzés és 22 alatti feltételekkel igényt tarthatnak rá azok akikre érvényes,pl:én:D.

Gondoltad volna?:D

2013. jan. 28. 18:22
 32/36 anonim ***** válasza:

Képzeld, ez alapvetően fizetős kurzus, és most 22 éves vagyok, igen. Csak vizsgafelkészítő. Majdnem elkezdtem egy másik turizmussal kapcsolatos képzést, de semmi értelme nem lett volna, legalábbis annak. Az ingyenes lett volna.

Viszont ehhez kell ez a papír.

2013. jan. 29. 14:51
 33/36 A kérdező kommentje:

Hmm...

Szóval amikor elkezdted ezt a képzést már betöltötted a 22. életévedet?

A másik képzés rövidebb lett volna,mint ez?

Na,jó,igazából azt sem értem,hogy most mi a vizsgafelkészítő... :)Bocsii.

2013. jan. 30. 12:34
 34/36 anonim ***** válasza:
Csak az anyagokat küldik ki, ennyi, távoktatás amúgy. Igen betöltöttem már akkor is, a másik egy éves lett volna ugyanígy felsőfokú, mint ez, de évente minimum 20an végeznek, csak ebben az iskolában (ahol lett volna, nem ott ahová most járok) és még ott van a többi város is...szóval túlképzés van belőle, mint sok más okj-s képzésből. Bár nálunk is több csoport van idegenvezetőből, de azért ez mégiscsak más. :)
2013. jan. 30. 19:16
 35/36 A kérdező kommentje:
:-D A végére csak összeállt a kép :)
2013. jan. 31. 19:41
 36/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy haladsz? Találtál már gyakorlati helyet?

Nekem tegnap volt az utolsó vizsgám, ötöst kaptam! :)

2013. jún. 22. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!