Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idegenvezetés külföldön?

Idegenvezetés külföldön?

Figyelt kérdés
Még csak középiskolás vagyok (idegenforgalmi suliban) és idegenvezető szeretnék lenni. De nem itthon hanem külföldön és úgy hallottam, hogy ehez az adott országban is el kell végezni a tanfolyamot (vagy mit)szóval akkor minden országban ahol szeretnék csoportot vezetni el kéne végeznem azt a tanfolyamot??

2012. aug. 8. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a tervem, elvileg minden egyes külföldi városban le kell vizsgáznod ahhoz, hogy ott dolgozhass. De csak ott tudsz dolgozni az adott ország más városaiban nem. (A város közigazgatásához tartozó kisebb városokban is dolgozhatsz.)Tanfolyam nem feltétlenül kell, de vizsga igen. Én tudok olyan ország olyan régiójáról, ahol külön nem kell vizsga, csak egy itthoni vizsgapapír, amit ott honosítanod kell.
2012. aug. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!