Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani gyakorlati...

Tudtok ajánlani gyakorlati helyeket egy idegenvezető számára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van köztetek olyan emberke aki idegenvezető OKJ-re jár?Ha igen,kérlek segítsetek,hogy szereztetek gyakorlati helyet!?

Nekünk nem mond a suli se semmit,hogy egyáltalán tágabb körben keresgéljek ez ügyben,vagy csak a buszos idegenvezetés körében.Tudom,így nehéz... eddig az e-mail-ek feleslegesnek bizonyultak,ezután próbálkozom személyesen is.

2013. jan. 6. 11:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
pl.?
2013. jan. 10. 20:11
 12/36 A kérdező kommentje:

tanulás módszertan

Jó persze,ha nagyon akarok ki tudok találni rá vmi magyarázatot,hogy miért.De nem akarok :)

2013. jan. 10. 20:46
 13/36 anonim ***** válasza:
Elhiszem...nem lesz rá igazán szükséged. Nekünk ez vizsgafelkészítő, azért egy éves. Milyen nyelven (nyelveken :) ) szeretnél majd dolgozni?
2013. jan. 11. 09:27
 14/36 A kérdező kommentje:

Leginkább angol és németre gondoltam :).Egyenlőre nekem ez a 2 legkönnyebb,mert már mind a kettőt ismerem...úgy ahogy :)

Te?

2013. jan. 12. 16:10
 15/36 anonim ***** válasza:
Angol és olasz, mellette tanulok németül meg oroszul.
2013. jan. 12. 16:52
 16/36 anonim ***** válasza:
Mikor vizsgázol? Ez már a második év? :)
2013. jan. 16. 16:29
 17/36 A kérdező kommentje:

Valószínű,év végén :)Félévkor nem kellett.Nem,sajnos még 1. év,ezért vagyok lelki beteg :D.

Te?

2013. jan. 18. 23:45
 18/36 anonim ***** válasza:

Igen, én is lelki beteg vagyok, ha erre vonatkozott a kérdés... :P

Én is most tavasszal/nyár elején vizsgázok, ha jól értelmeztem, lesznek vizsgák a suliban, utána meg az állami...

2013. jan. 19. 18:38
 19/36 A kérdező kommentje:

:D:D

Ha már túl leszel rajta,megoszthatnád velem a tapasztalataidat,hogy ne érjen meglepetés :D.

Ha végeztél utána merre szeretnél menni? Feltételezem maradsz a szakmánál.

2013. jan. 20. 14:31
 20/36 anonim ***** válasza:
Igen, szeretnék maradni, mármint a szakmánál, de van mellette egy nyelvi diplomám is, egyébként külföldre szeretnék menni. Rendben, majd mesélek! :)
2013. jan. 20. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!