Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségivel hova lehet menni...

Érettségivel hova lehet menni dolgozni?

Figyelt kérdés

Totál értéktelen diplomám lesz (környezetmérnöki).

Milyen állásokra vesznek fel kvázi legmagasabb végzettség: érettségivel?

Milyen állások vannak, amelyek mellett meg lehet élni, és elvégezhetek levelezőin egy szakot vagy OKJ-t?

Vagy még egyetem alatt milyen egyéves OKJ-t tudnék levelezőn elvégezni, amivel el lehet helyezkedni?

Angol felsőfokút és német középfokút tervezek tenni pár éven belül. Mellesleg online lehetne németet tanulni?

2013. jan. 6. 11:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tudom :D

De tényleg nem tudom felfogni, hogy ilyen szakokat indítanak ekkora túlképzésekkel.

2013. jan. 20. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha nem ezen morfondíroznál han em megpróbálnád a szakodat a tőled telhető legjobb eredménnyel elvégezni. Megpróbálnál körülnézni milyen lehetőségeid vannak még, akár már most elvégezni a bsc mellett egy okj-t vagy nyelvvizsgát/kat. Akármi bármit találnál amivel értékesebbé teheted magad a munkaerő piacon és magad számára.

Jah és mi lenne ha egyáltalán kinyitnád a szemed és megnéznéd ezen a pályán milyen lehetőségeid vannak?

2013. jan. 21. 17:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Ezen a pályán? Lehetőségek?

Amúgy jól tanultam, tökéletesen elégedett vagyok magammal, ami az első félévet illeti, a mások félévben nehezebb tárgyak lesznek és több lesz a megértős tárgy. Emiatt félek tőle.

Amúgy úgy voltam vele, ha már ez a dolgom, végezzem rendesen, még ha nem is tetszik.

Angol felsőfokút, 2. nyelvből középfokút tervezek.

És ha véletlenül megszeretem ezt a területet, TDK-zni fogok, ha pedig nem, akkor OKJ-t végzek alatta. Ezt majd még meglátom.

Második félévben nyelvtanulás + próbálok jó eredményt tartani.

Szóval azért azt nem mondanám, hogy ülök a babérjaimon.

2013. jan. 21. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!