Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségivel hova lehet menni...

Érettségivel hova lehet menni dolgozni?

Figyelt kérdés

Totál értéktelen diplomám lesz (környezetmérnöki).

Milyen állásokra vesznek fel kvázi legmagasabb végzettség: érettségivel?

Milyen állások vannak, amelyek mellett meg lehet élni, és elvégezhetek levelezőin egy szakot vagy OKJ-t?

Vagy még egyetem alatt milyen egyéves OKJ-t tudnék levelezőn elvégezni, amivel el lehet helyezkedni?

Angol felsőfokút és német középfokút tervezek tenni pár éven belül. Mellesleg online lehetne németet tanulni?

2013. jan. 6. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezekre a kérdésekre alapvetően neked kell megtalálni a válaszokat az érdeklődésednek megfelelően. sima érettségivel szalagmellé gyárba 3 műszakozni mehetsz el.
2013. jan. 6. 11:55
 2/13 A kérdező kommentje:

De én hogyan válaszoljak ezekre a kérdésekre? Semmit se tudok...

Csak azt, hogy néztem a profession.hu-t, és jelenleg 0 hirdetés fut, amelyre pályakezdő körny.mérnök tudna jelentkezni.

2013. jan. 6. 11:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Senki semmit? :/
2013. jan. 6. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt mondod a jelenlegi diplomáddal nem mész sokra? Akkor találd ki mivel kezdhetnél valamit érettségizel? Ennyi én honnan tudjam mi érdekel? Ha meg ez érdekel akkor nézz körül másik portálon is! Vagy egy tucat állás portál van! S ne hidd,ohgy pár hónap alatt találsz valamit.. nézz szaki árny után is stb.. én találjam ki tevagyok?
2013. jan. 6. 14:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Milyen munkát lehet egyáltalán így vállalni?

Attól félek, hogy normális képesítés híján csak rabszolgamunkát lehet vállalni, ami mellett lehetetlenség tanulni, és akkor életem végéig alkalmi meg rabszolgamunkákból fogok élni :/

2013. jan. 19. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Ma Magyarországon minden rabszolgamunka
2013. jan. 19. 15:34
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát azért nem. :/

Akkor szinte lehetetlen lesz 3 év múlva egy levelezős tanfolyamot végezni?

Vagy max ami a munkaügyi kínál?

2013. jan. 20. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Vagy max ami a munkaügyi kínál?

a munkaügyi nem kínál diplomásnak semmit....

még érettségizettnek is alig

2013. jan. 20. 20:37
 9/13 A kérdező kommentje:

K***rva jó.

Lelkiismeretlen barom az sok van (akik ilyen szakokat indítanak tömegesen)

2013. jan. 20. 20:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Te meg hüle vagy mert oda jelentkeztél.. ugyna már..
2013. jan. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!