A Kodolányi János főiskola tényleg gagyi?
Én is oda jártam.
Mit értesz gagyi alatt? A képzés, számonkérés szintje igen magas, tehát sokat kell tanulni, nehéz elvégezni, rengetegen kibuknak. Ennek ellenére a munkáltatók általában lenézik, mert alibi főiskolának gondolják, tehát inkább válogatnak mondjuk az ELTEről jött jelöltek közül. Én ha mégegyszer választhatnék, biztos, hogy nem oda mennék, mert a világ egyik legsz@rabb üzlete, hogy kitanulod a beled és a végén mégis mindenki azt gondolja, hogy biztos milyen könnyen szerezted a papírt és nem ér sokat....
Én nem tudok erről a suliról nyilatkozni, viszont az tuti, hogy nem csak ott lehet külföldi gyakorlatra menni, mert a BKF-en is. Szerintem ha érdekel a turizmus szak, akkor nézd meg őket is, meg főleg menj el nyílt napra is:
Korábban gazdálkodási-kommunikáció szakra jártam a kodón, most meg sportkommunikátorra járok. Nyilván nem választottam volna ismételten az intézményt, ha nem lennék vele megelégedve. Gyakorlatias, mindemellett családias, ami azért lényeges, mert közvetlen kapcsolat alakulhat ki közted és a tanáraid között. Évfolyamtársaim között rengeteg turizmus szakos ismerősöm van, ők is dicsérik, főként a nemzetközi lehetőségeket. Szerintem igen jó választás, nem értem miért húzzák le egyesek, számos ott végzett hallgatójuk igen sokra vitte.
Szerintem nyugodtan jelöld meg első helyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!