Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Kodolányi János főiskola...

A Kodolányi János főiskola tényleg gagyi?

Figyelt kérdés
Turizmus -vendéglátásra szeretnék menni, és nézegetem az iskolákat.A ranglistán ez a harmadik volt, és ez volt az egyetlen olyan, ahol lehet menni külföldre gyakorlatra.Plusz egy csomó oda járó emberke nyilatkozott pozitívan róla.Eleinte én is azt hittem, hogy gáz suli, de lehet, hogy mégsem az?Vélemények?
2013. jan. 3. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Én is oda jártam.

Mit értesz gagyi alatt? A képzés, számonkérés szintje igen magas, tehát sokat kell tanulni, nehéz elvégezni, rengetegen kibuknak. Ennek ellenére a munkáltatók általában lenézik, mert alibi főiskolának gondolják, tehát inkább válogatnak mondjuk az ELTEről jött jelöltek közül. Én ha mégegyszer választhatnék, biztos, hogy nem oda mennék, mert a világ egyik legsz@rabb üzlete, hogy kitanulod a beled és a végén mégis mindenki azt gondolja, hogy biztos milyen könnyen szerezted a papírt és nem ér sokat....

2013. jan. 3. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudok erről a suliról nyilatkozni, viszont az tuti, hogy nem csak ott lehet külföldi gyakorlatra menni, mert a BKF-en is. Szerintem ha érdekel a turizmus szak, akkor nézd meg őket is, meg főleg menj el nyílt napra is:

[link]

2013. jan. 4. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Korábban gazdálkodási-kommunikáció szakra jártam a kodón, most meg sportkommunikátorra járok. Nyilván nem választottam volna ismételten az intézményt, ha nem lennék vele megelégedve. Gyakorlatias, mindemellett családias, ami azért lényeges, mert közvetlen kapcsolat alakulhat ki közted és a tanáraid között. Évfolyamtársaim között rengeteg turizmus szakos ismerősöm van, ők is dicsérik, főként a nemzetközi lehetőségeket. Szerintem igen jó választás, nem értem miért húzzák le egyesek, számos ott végzett hallgatójuk igen sokra vitte.

Szerintem nyugodtan jelöld meg első helyen!

2013. febr. 4. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a
2013. márc. 30. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
...Kodolányival meg a ZSKF-fel az a baj, hogy jobbak annál, mint a hírük. Egyszer a Kodolányin helyettesítettem egy kurzuson, eléggé intelligens hallgatói voltak, jó családokból jöttek, magas szintű idegennyelv-tudás stb., szóval nem a mélyszegénységből. Ugyanakkor mondjuk nem egy tudományegyetem. (Az állandó oktatói kar -az általam belátható tudomány oldaláról- nem nevezhető tudományosan jegyzettnek.) De jó hangulatú, szervezettnek tűnő, igényes hely.
2013. márc. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!