BKF vagy Kodolányi János főiskola kommunikáció médiatudomány szaka a jobb?
egyik se, de ha már valami, akkor inkább a BKF.
a kodolányit a munkaadók is rühellik, csak mondom, nagyon rossz híre van a sulinak.
KJF!!!!!
Több műsorvezető is a Kodolányin végzett, sőt az iskola kapcsolatban áll a TV2-vel is... Jó iskola, nem rühelli senki... ._."
A BKF-en meg minden félévben komm. tréningek vannak, asszem máshol nincs ilyen. Kapcsolatai a BKF-nek is vannak, meg saját újság és rádió is.
Amúgy meg el kell menni nyílt napokra, a személyes tapasztalat fontos.
Látom te is ismered. :) Szerintem sokat lehetne a BKF minőségén javítani, ha a büfésnénit raknák be a helyére.
Nincs az a magyar szó ami hűen képes lenne visszaadni milyen szinten visszatart az említett ember attól, hogy bárkinek bármire javasoljam a BKF-et.
Bocs hogy én is beleszólók, de szerintem is érdemes elolvasni a jellemzéseket mielőtt(!) bárki BKF-re, vagy bárhová jelentkezne, adott esetben sok felesleges pénzkiadástól mentheti meg magát.
Múltkor véletlenül pont összefutottam egy másik lánnyal a Kodolányin aki fél év után hagyta ott a BKF-et. Jól elbeszélgettünk.
A legtöbb tanár normális a BKF-en, viszont tényleg kevés az óra, levelezőn is. Dohányzó plázacica tényleg annyi van itt mint égen a csillag, külön kutatás témája lehetne miért :)
Ráadásul az órák totálisan össze vissza vannak "rendezve", sokszor ütköznek is a tárgyak egymással. Totális anarchia. Ilyen alapon nem is értem mire fizetsz.
A BKF egyik nevezetes tanárnője (nem is kell leírni a nevét!) pedig egy olyan faktor - szerintem - aki még egy 10 pontos fősuliból is 5 pontost csinálna.
Az ilyen "furcsa hozzállású", de BKF-en sajnos megkerülhetetlen tanárok miatt sokan jelentkeztek át embereibb főiskolákra, pl. KJF.
Fordítva nem jellemző.
Ezzel persze szív a többi normális BKF tanár is...
A legnagyobb baj inkább az, hogy ide jelentkeztem anno. A nyílt napon kb semmit nem tudsz meg a fősuliról. Sajnos.
BKF ügyfélszolgálat: katasztrófa.
Szóval Kodolányi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!