Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BKF vagy Kodolányi János...

BKF vagy Kodolányi János főiskola kommunikáció médiatudomány szaka a jobb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nehéz elhelyezkedni stb.... de mégis.
2010. dec. 31. 22:39
1 2
 11/12 anonim válasza:

Atya úristem, Róka Jolán a BKF-en :I... Most már jó ideje semmi közöm hhozzá, de rémálmaimban ne jöjjön elő. Szakmailag olyan baromságokat mondott szerintem órán hogy megfagyott a levegő, képtelen érdemben használni bármilyen fontosabb főiskolás informatikai rendszert (a coospace színteret pl. eddig _soha_ nem nyitotta meg egy tárgyhoz sem!), emberileg meg olyan mintha valami időutazó lenne az ötvenes évek elejéről. A lényeg az hogy magold be a könyvét, de nehogy elkezdj gondolkodni, vagy belekérdezz a baromságaiba, mert akkor hiszti. Azóta se találkoztam ilyen mélységekkel mint nála, nem csak a BKF-en... Hozzáteszem a BKF merő lenyúlás, és pózolás. pl. az olyan tárgyakat is kifizettetik veled amit más főiskolán csináltál meg, mindenért mindig fizetni kell amiért máshol nem.

Ha nem lenne RJ, akkor is azt mondanám menj inkább a KJF-re, de így mindenképpen.

2012. júl. 6. 08:12
 12/12 anonim válasza:

Egy tanács egy BKF-estől:

Szerintem NE MENJ a BKF-re.

Magánvélemény: iszonyatos pénzlehúzás az egész, a tanárok 95%-a abban merül ki szakmailag hogy magát fényezi. A legtöbb tanár amit ott előad nem sokat ér, mindenért fizetni kell, amiért máshol nem, még azt a kreditet is kifizettetik veled amit máshol csináltál meg, a szakosodásrol nem beszélnék, az valahol a nevetséges, és a felháborító között van valahol.

NE GYERE IDE. Ezerszer inkább a KJF.

2012. aug. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!