Artista szeretnék lenni! Ugye még nem késtem el vele?
14 éves fiú vagyok. Nagyon szeretnék artista - főleg trapézartista lenni... Böngésztem kicsit, és a Baross Imre Szakközépiskolára jutottam.. Ott van artistaképzés is.
Pesten van. Én miskolci vagyok. Valakinek, valami tapasztalat arról a helyről? Ott van kollégium?
És 14 évesen.. kicsit későn döbbentem rá, hogy az akarok lenni. Nemrég kezdtem gyakorolni. Mármint az egyensúlyozást, de minden álmom, hogy trapézon dolgozzak.
Kifutottam már az időből?:|
Légyszives segítsetek:\ Tényleg minden álmom, hogy artista legyek. Jó tanuló vagyok, de a szüleim azt hiszik, hülyéskedek... Meg ha komolyan is gondolom, a jó tanulmányaimat nem kellene iylenekre "pazarolni".
Talán megtudnám őket fűzni...segítsetek légyszives:/
Én is trapéz artista szeretnék lenni, és én is 14 éves vagyok.
Tudom, hogy rengeteg munka kell.
Mivel láttam egy animét, a Kaleido start, meg jobban szeretnék vele foglalkozni.
A nővérem szerint ahhoz, hogy azokat a mozdulatokat végre tudjam hajtani, rengeteg gyakorlás szükséges,de LEHETSÉGES.
Mivel itt Magyarországon szinte a cirkuszokon kívül nincs más hely, ahol trapézon lehet gyakorolni, ez így nehezebb.
De sose add fel az álmaid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!