A legújabb felsőoktatási törvény, hogyan rendelkezik a párhuzamos képzésről?
Figyelt kérdés
A jelenlegi alapszakom mellé szeretnék felvenni még egyet. most fejezem be a 3.félévemet. van lehetőségem rá, hogy államilag támogatottan vegyem fel a két szakot? Mostmár duplázzák a félévek számát?2012. dec. 29. 17:51
2/4 anonim válasza:
Duplán fogynak az éveid a idei évtől sajnos.
Illetve ha az első szakot sikeresen befejezed alapszakon akkor a második szak automatikusan áttesznek fizetősre. Ezért szokták inkább a szakdogát egy évvel később leadni és egyszerre végezni így nem lenne fizetős. De már nem éri meg mert duplán fogynak az állami éveid így mesterre megint csak fizetős marad ami mindig drágább mint az alapszak.
Inkább végezd el és menj mesterre.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Úristen egyszerre államvizsgázni 2 szakból? Az nagyon dúrva lenne.
De nem tudom mit cisnáljak mert a jelenlegi szakommal nem igazán szeretnék és nem is tudnék elhelyezkedni :/
2012. dec. 29. 20:22
4/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy duplán számolják. Régen úgy volt, hogy csak egynek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!