Megengedi a felsőoktatási törvény, hogy 2 mesterszakot végezzek állami finanszírozásban?
Figyelt kérdés
Az alapdiplomát költségtérítésesben végeztem, elhasznált félévek száma zéró.
Egy mesterszakon államilag finanszírozott képzésben vagyok, eddig 3 félévet használtam el. Jelentkezhetek másik ösztöndíjas mesterszakra? Vagy kérjem át magam következő félévben az első helyen költségtérítésesre? (A költségtérítés jóval kevesebb, mint az önköltéges most...) Hol lehet ennek utánajárni?
2012. dec. 11. 18:20
1/4 anonim válasza:
Alap- és mesterszakon is csak az első diploma esetén támogatja az állam a tanulmányaidat.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz! De mesterszakon még nincs diplomám, majd nyáron, vagy jövőre leszek meg vele...
2012. dec. 11. 18:45
3/4 anonim válasza:
én úgy tudom,hogy ha párhuzamosan végzed akkor duplán fogynak majd a féléveid,viszont ha előbb befejezed az egyiket,utána már nem lesz ingyen a másik mivel 1 "típusból" nem lehet több támogatott. pl. nem lehet 2 MA, vagy 3 FSZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!