Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jó puskázási módszerek?

Jó puskázási módszerek?

Figyelt kérdés
Holnap tz-t írunk kémiából de nem is értek belőle semmit, valamennyit azért tanultam. Írtam puskát is de ennél nem lehet puskázni. Vagyis a füzet kilőve mert egyből észre veszi, papírral egyszer próbálkoztam de akkor pont a naplót írta. Járkálni szokott meg nézni, pont első padba ülök és néha ott áll meg (4-es padok vannak amúgy, úgyhogy ha hátra megy pont tud takarni a padtársam meg a mögöttem lévő kölykök. Fontos lenne mert bukásra állok!

2012. dec. 16. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Előbb kellett volna gondolkodni, én talán tanulni. Vagy nem?!
2012. dec. 16. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Ezek után megérdemelnéd hogy megbukj. Csaláshoz meg senki sem fog ötleteket adni.
2012. dec. 16. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

azért elmesélem:

másoddiplomámhoz úgy végeztem, hogy beszereztem egy karóra mp3 lejátszót - ez abban az időben ritka móka volt -, ráolvastam sorban az összes tételt, az első szám egy tartalomjegyzék volt, ha mégis összekevernék a sorszámot a kiadotthoz képest, hosszú hajam volt annyira, hogy az apró fülhallgatót takarta ... bár kínos volt, hogy az első padban ülve még beszélgetett is velem közben a vizsgáztató, de mindig összejött :)

2012. dec. 16. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Telefon, ez a legegyszerubb. Fényképezd le a füzeted vagy írd bele. Mindig így csinálom.
2012. dec. 17. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Még kitörlik a hozzászólásomat... de jó, hogy nem is mondtam semmi olyat ami sértő lenne :O na de mindegy...

Egyébként megoldottam máshogy..

2012. dec. 17. 16:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért köszi a normális válaszokat.
2012. dec. 17. 16:22
 7/8 gergoh válasza:
Hogy csináltad?
2013. jan. 17. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Ráragasztottam egy papirt a kezemre (alkar) és ki tudtam nézni, írtam egy másikat kisebb cetlire is, azt is tudtam használni. Olyan volt, hogy először féltem, hogy lebukok de utána már úgy voltam vele, hogy ha nem is próbálkozok akkor megérdemlem. És sikerült hármasra megírni ;))
2013. jan. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!