Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi beiratkozásra "égő"...

Egyetemi beiratkozásra "égő" szülővel menni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
dehogy égő.én is anyuval mentem.bár elég sokan voltunk,szóval ő kint várt amíg nekünk fejtágítást tartottak egy teremben,de nyitva volt az ajtó,úgyhogy a sok szülő is hallott mindent,csak nem fértek be!nyugi nem ciki!!:)
2009. aug. 22. 13:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm a választ. Megnyugtattál! Sajnos elég önállótlan vagyok és nem hiszem, hogy el mernék menni egyedül! :D
2009. aug. 22. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

hidd el alig lesz vki aki egyedül megy vagy nem szülővel.ez valahogy adja magát:)

2009. aug. 22. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mernék elmenni, de ha rossz akkor is megcsinálom mert tudom hogy anyu nem leeht mindig ott velem. És nem ciki szerintem sem.
2009. aug. 22. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, szerintem aranyos:)

Én anno a felvin toboroztam embereket akik arra jöttek amerre én . és vagy összegyűltünk nyolcan. De sokan voltak akik az anyukájukkal mentek.

2009. aug. 22. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem ciki.De minek?Én egyedül mentem és nem ettek meg.Meg amúgyis az egyetem már az önállóságról szól.Szerintem..
2009. aug. 22. 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy barátnőmmel mentem először beiratkozni, aztán én is elkísértem őt, de fölöslegesen partunk:D Aztán amikor sulit váltottam már egyedül mentem, de akkor se volt semmi, pedig én se vagyok valami húde határozott. Ja és sok emberkét láttam szülővel, szóval nyugodtan, nem ciki:)
2009. aug. 22. 14:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki az, ha téged megnyugtat, de törekedj lassan az önállóságra, végülis anyukád sem lehet mindenhol ott melletted. Nincs benne semmi para (najó, egy kicsi :) ) és ha valami nem megy, merj bátran kérdezni másoktól, senki nem úgy megy oda, hogy ő mekkora istenkirály, szóval nyugi :)
2009. aug. 22. 18:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, megnyugtattatok. Még egyszer köszönöm! :)
2009. aug. 22. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Eddig 4x láttam az elsősök beiratkozását az egyetemen és minden évben volt ott jó pár szülő is. Nagyjából minden harmadik diákot elkísértek. Már csak azért is mert többségük messzebbről jött és ha anyu vagy apu lehozta , akkor nem fognak egy presszóban kávézni míg beiratkozik a gyerek. Hidd el, néha több a szülő.
2009. aug. 23. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!