Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nehéz az emeltszintű érettségi?

Nehéz az emeltszintű érettségi?

Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy most általánosban, elég erős suliban, 4-5ös tanuló voltam,ha továbbra is ugyan igy tanulok, akkor milyen eredményem lehet majd érettségin?
2009. aug. 22. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem nemsokára lesz érettségim, az alapszintű az nagyon alap, szinte semmi, ehez viszonyíts. A középszintű annyi hogy meg kell erőltetned magad, az emelt meg igen, nehéz.
2009. aug. 22. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
évenként,tárgyanként változik..sokszor könnyebb az emeltszint a középnél..pl.2 éve a matek ilyen volt...emeltesek is elismerték,h.az övék volt könnyebb.
2009. aug. 22. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nehéz... Én idén érettségiztem töriből emelt szinten és szerintem sokkal könnyebb volt, mint a közép. De ha a négy évet becsülettel végigtanulod, akkor nem lehet gond.
2009. aug. 22. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:55

Olyan nincs, hogy alapszintű érettségi.

2009. aug. 22. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
alapfokú nyelvvizsga van.)
2009. aug. 22. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
attól függ, melyik tárgyból. a töri tényleg nehéz, azt még a töri tanárom is beismerte, pedig nálunk az a divat, hogy a tanárok állandóan szidják az érettségit. kémiát idén csináltam, az nagyon egyszerű volt...
2009. aug. 22. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:

én töri emeltet tettem 67% os lett CSAK ahhoz képest, hogy a 2.félévet végig tanultam.... (mindig 5-ös voltam töriből)

1.jó tanárnak kell lenni...megkönnyíti a tanulást

2.időben kezdj el tanulni...hidd el megéri

3.fakt,fakt,fakt

2009. aug. 23. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát az általános sulis jegyeidtől kb nem függ semmi:D A mi osztályunk olyan volt gimiben (6 osztályosban), h mindenki kitűnővel felvételizett, az érettségin meg volt mindenféle jegy:D Amúgy szerintem tárgytól is függ, h mennyire nehéz az emelt. Az a megfigyelésem, h humán tárgyaknál talán nehezebb, amiatt, h sok múlik a javító tanáron. Egy magyar vagy töri esszét kb. úgy pontoz, ahogy akar. Nálunk pl. szerintem eléggé megszívták a törisek/magyarosok az emelttel. Reál tárgyaknál meg ott a javítókulcs és kész, nem nagyon lehet eltérni. Én bioszból emelteztem, nekem nem volt annyira nehéz, bár sokat készültem rá, mert orvosira akartam menni. Emelt szintnél általában már nem a lexikai tudás a legfontosabb, hanem h átlásd az anyagot és az összefüggéseket:) Ahhoz már tényleg értened kell azt amit tanulsz, míg középszinten csak megtanulnod.
2009. aug. 24. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!