Valak leírná röveden a Goriot apó cselekményét?
Figyelt kérdés
olvasónaplót kell belőle írnunk.szerintetek mennyi terjedelem lenne az elegendő?2009. aug. 22. 10:13
11/14 anonim válasza:
www.mek.oszk.hu
Használd a keresőt, mindhárom művet megtalálod teljes terjedelmében.
12/14 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló!
nekem is 10 kötelező van, plusz ugyanennyi, hozzád hasonlóan "melegen" ajánlott.
nem, "csak" ebből a háromból kell írni, plusz még egy választott.
szerinted hogyan csináljam?mert pl a goriot apó nem fejezetekből áll,mennyit írjak?tavaly is megjártam, akkor is írni kellet pár olvasónaplót,3ast kaptam rá mert "vmi" hiányzott...
és már úgy állok hozzá hogy tökmindegy milyet írok, mindent talál hibát, de azt nem mondja, hogy miben változtassak.és ez nem csak olvasónaplóknál van, hanem dolgozatoknál is.
szerinted hogy fogjak hozzá?
2009. aug. 27. 11:23
13/14 anonim válasza:
Szerintem kezd el Az aranyemberrel és a Bánk bánnal, mivel itt vannak fejezetek, ezekkel gyorsbban tudsz haladni. Írd le a szereplők nevét (pl Rastignac, joghallgató), a helyszínt és az időpontot. A Goriot apóól úgy írnám, hogy kisebb részekre szedném szét, mintha fejezetekre tagolnám, de ezt logika alapján megtudod könnyen csinálni. Pl, ha egy résznél a penzióról beszél és utána átvált a bálra, akkor itt nyilván két részre szeded. A papíron ezt annyival láttatod, hogy kihagysz egy üres sort közte. Remélem így már könnyebben fog menni!
14/14 anonim válasza:
11-ben (4 éve) nekem 3 napom volt rá, hogy kiolvassam. Persze 3 délután, mert délelőtt suli volt. Akkor kaptunk 1 új tanárt aki minden hétre kiadta a kötelezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!