Valak leírná röveden a Goriot apó cselekményét?
köszi!:)
hát azért olyan sok idő nincs,főleg hogy van még más is...
Az aranyembert és a Bánk bánt is be tudnád linkelni nekem?:D
11.leszek
miért?
Ne haragudj majd a suli idő alatt is mindent a segged alá kell dugni?? Nyáron azért volt rá időd kiolvasni és most sem vagy vele elkésve! A Bánk bánt pár óra alatt el lehet olvasni és a másik két könyv is megvan időre (másrészt, ha mégsem tudod elolvasni most valamelyiket, nem a tanév eleji anyaghoz tartozik, úgyhogy év közben is szentelhetsz rá időt és energiát!) A tanár pedig rá fog jönni, hogy nem te írtad az olvasó naplót, és dolgozatnál úgysem olyat fog kérdezni, amit az összes netes iromány tartalmaz! Úgyhogy hajrá és jó olvasást (különben is, mindhárom könyv nagyon jó)!
Egy volt 11-es
Tudom hogy el kell olvasni, el is fogom,csak nagyon nehéz rávenni magam, mert hétfőn költözök be a koliban, és azt a kisi időt, amit még itthon töltök, azt szerettem volna a családommal tölteni.
a másik gond, meg hogy év elejére kell az olvasónapló.ez azért rossz szerintem, mert kb. 12 könyvet kaptunk, és az egész évi hajtás után azért az ember nem kíván még egész nyáron olvasni.
természetesen igazad van, de szerintem valamilyen szinten engem is meg lehet érteni.
jah és köszi a buzdító szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!