Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átmennétek így másik suliba?

Átmennétek így másik suliba?

Figyelt kérdés
Légyszi olvassátok el, próbálom a lehető legrövidebben leírni. Szóval felvettek tavasszal egy olyan gimibe ahová már egyáltalán nem akartam menni, csak 7.ben szóba jött, azért jelöltem meg másodiknak. Nem érzem itt jól magam, nem nagyon tudok beilleszkedni, a tanulás sem megy (biztos vagyok benne hogyha oda járnék ahová szeretnék akkor jobb lenne) Szóval az a baj hogy én amióta megkaptam a levelet hogy ebbe a g...láda suliba (elnézést a kifejezésért) vesznek fel, azóta úgy álltam hozzá hogy hű de szar lesz meg de utálom. Ez nem változott meg, az osztálytársaim bunkók, kiközösítenek. Tudjátok ők azokat szeretik akik rohadtul idegbetegek, mindent csak fikáznak. Minden lépésembe bele tudnának kötni... El akarok innen menni. A tanárokkal nincs bajom. Most is hiányoztam 3 napot, most akarom elkérni a házit de akárkire írok rá, vagy a csoportba is kérem, senki nem írná le már 1 órája várok... Szóval a suliban jól érezném magam csak ők nem lennének... Az a baj hogy ahová eredetileg szerettem volna menni, az erősebb és félek hogy azt nem bírnám ha átmennék, mert itt sincsenek túl jó jegyeim, bár ahogy hallottam, az erősebb iskolában is állnak páran bukásra. Pedig annyira szerettem volna oda menni :) Annyira szánalmasak az osztálytársaim... Én amióta tudok róluk azóta úgy álltam hozzá hogy kedves voltam mindenkivel stb... Mit tegyek? Menjek át másik suliba? Ja meg reggel is mindig majdnem sírok amikor belegondolok hogy oda kell mennem :(
2012. dec. 14. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon utáltak az osztálytársaim. Már 12 éve végeztem a 8-kal és még osztálytalálkozóra sem hívtak el egyetlen egyszer sem. UTÁLNAK most is szerintem, egyik gyökér még ennyi év után se köszön. Iskolaváltás változtatott meg mindent. Ajánlom Neked is.
2012. dec. 14. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Annak nincs semmi értelme, hogy olyan iskolába járni, ahol nem érzed jól magad. Félévkor próbálj meg átmenni másik iskolába. Ezt mondd el a szüleidnek is, ahogy ezeket ide leírtad, meg fogják ők is érteni. Be kell próbálkozni, abban az iskolában, ahova eredetileg szerettél volna menni.
2012. dec. 14. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
De félek hogy azt nem bírnám.
2012. dec. 14. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor sztem menj szakközépbe. Az nem nehéz és kapsz szakmát is. Hajrá!
2012. dec. 14. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
ne félj attól, hogy nem bírnád, itt azért vannak rossz jegyeid, mert nem szeretsz odajárni, ki kell próbálni a másik sulit, merj kockáztatni, gyerünk hajrá!
2012. dec. 15. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezt gondoltam ki. Azt tervezem, hogy most hajtok a következő félévben nagyon, nagyon keményen, rendbe teszem magam testileg-lelkileg és a következő évtől meg erősebb suli :) remélem összejön, és tényleg összeszedem magam hogy év végére minél jobb jegyeim legyenek :)
2012. dec. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!