Melyik egyetemen tanuljak, hogy a szüleim büszkék legyenek rám?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 15:51
1/15 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy ez miért ettől függ.
De jövőre kb mindegyikre rohadt nehéz lesz bekerülni államilag támogatottan.
4/15 anonim válasza:
Ez tőled függ. Hozd ki magadból azt, amit a képességeid engednek. Ha ez egy főiskola csak, te akkor is mindent megtettél, hogy a legjobb életet válaszd. A szüleid így is büszkék lehetnek rád. De ne azért menj el egyetemre, hogy a szüleid büszkék legyenek rád és utána kibukj, mert nem bírod megcsinálni. Azt csináld, ami a legjobb választás számodra.
5/15 anonim válasza:
Azért egyiken se hogy a szüleid büszkék legyenek rád!Azért tanuljál hogy te MAGAD büszke lehess magadra és azért és olyan egyetemre járjál ami érdekel és azért el is tudsz vele helyezkedni...
6/15 Golan Trevize válasza:
A Roxfort az nem egyetem.
7/15 anonim válasza:
Oxford vagy Cambridge.
Am attól függ hova jártál gimibe és hogy ment a tanulás.
8/15 anonim válasza:
A felsoroltakon kívül sztem a Sorbonne v Heidelberg se rossz.
9/15 anonim válasza:
Sajnos én is ezt hajkurásztam évekig. Most felnőttként már másképp gondolom. Ha alapjáraton nem büszkék rád, akkor ha beledöglesz sem fog megváltozni. Magadért tanulj, és ne a szüleid miatt! Baráti jótanácsom!
10/15 anonim válasza:
Miben vagy egyáltalán tehetséges? Ezt jó lenne tudni, mert ha csak azért akarsz egyetemre menni,hogy a szüleid büszkék legyenek rád az már régen rossz.Főleg ha nincs is kedved hozzá, vagy nem is magad miatt szeretnél tanulni.
Ha eddig sem voltak rád büszkék, akkor lehet ezek után sem lesznek. Ha nem gondolod komolyan, szerintem dönts valami más mellett amit Te saját magadtól szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!