Miért van felháborodás a keretszámok csökkentése miatt? Győzzetek meg, mért rossz ez!
Figyelt kérdés
Nem értem az egész hóbelebancot...mért baj az, ha olyan helyeket nem támogatnak, amiből többlet van, pl. jogászokból, stb.?
Érveket kérek!
2012. dec. 13. 19:34
21/25 anonim válasza:
Utolsó részben egyetértek , részben viszont nem . Mert most gondolj bele egy kezdő orvos helyzetébe. Tanul az általános orvosin hat évet , és ő tényleg tanul éjt nappallá téve, nem lébocol mint a legtöbb egyetemista a büfészakon. Az általános orvosi után még szakosodik ott is tanul x évet, és utána dolgozzon itt nevetséges fizetésért? Szerinted ő nem megérdemelné , hogy meglegyen fizetve?
22/25 rémuralom válasza:
Muszáj mindig az orvosokat sajnálni, amikor a felsőoktatás szóba kerül? Nem csak ők járnak vele rosszul.
23/25 anonim válasza:
De ha a felsőoktatás szóba kerül , akkor én rájuk gondolok meg a gyógyszerészekre , a fogorvosokra , az állatorvosokra , a mérnökökre, meg a hasonló valamire való szakokat. Nem fogom sajnálni a kommunikációt , az emberi erőforrásokat, az andrológiát meg a többi haszontalan , barom büfészakokat.
24/25 anonim válasza:
Éljen a kormány, vesszenek a büfészakos férgek!!! Robotzsaru oszlasson benneteket. :DDDDDDD
25/25 anonim válasza:
Én csak azt sajnálom, hogy még mindig lehet az állam pénzén tibeti nyelv, mongol nyelv és egyéb hasonlóan hasznos szakokra járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!