Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg csak 10 ezren lesznek...

Tényleg csak 10 ezren lesznek azok, akiknek nem kell fizetniük a felsőoktatásért?

Figyelt kérdés

Olvastam az indexen egy cikket az indexen.

[link]

Az ismerősöm azt mondta, hogy az egész országba 10000 jelent de szerintem ez irreális, gondoltam megkérdezek pár embert aki tájékozottabb ez ügyben.

2012. dec. 10. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem 10 ezren, hanem 10900-an. Irreálisnka irreális, nem véletlen hogy már lázonganak az egyetemisták.

[link]

[link]

2012. dec. 10. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben a tanévben érettségizem, és ez eléggé lesújtott...miért kell tönkretenni egy ember életét?! miért kell mindenen változtatni?!
2012. dec. 10. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azon vagyok a legjobban felháborodva, hogy ezt megint most jelentik be, hogy akk következő évtől ez lesz. Amikor már nagyjából mindenkiben kialakult egy felvételi kép és már nem igen lehet módosítani rajta. Undorító az egész. Le sem merem írni, hogy ezzel a hoffmannal mit tennék legszívesebben, mert a végén még kitiltanak az oldalról.
2012. dec. 10. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
annál több valóban tehetséges diák nincs is egy évfolyamban.
2012. dec. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!