Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Teljesen jól értettem, hogy...

FFDP kérdése:

Teljesen jól értettem, hogy idén a tavalyihoz képest 95% - kal kevesebben tanulhatnak gazdasági dolgokat, hogy ne keljen fizetniük?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egyszerűen elképesztő.

Idén érettségizek és céltudatosan erre készültem minden szempontból.

Ez azt jelenti, hogy BGF -re, Corvinusra mindenhova ÖSSZESEN 250 embert vesznek fel úgy, hogy ne kelljen fizetniük?

2012. jan. 5. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen azt jelenti.
2012. jan. 5. 19:56
 2/4 anonim válasza:

Igen, azt jelenti.

Én érettségi után elmentem egy OKJ-s képzésre is pénzügyi területen, hogy tuti legyen a felvételi. Hát ebben az országban már nincs olyan, hogy biztos.

2012. jan. 5. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
És most nem kerülsz be? Az OKJ -ért hány pontot kaptál (ha elvégezted)? 28? És vajon szerinted ha ennyi hiányozna és én is elmennék jövőre (most végzek) valami ilyesmire, akkor az segítene vagy az azutáni évben még nehezebb lesz bejutni?
2012. jan. 5. 22:38
 4/4 anonim válasza:

Ebben az évben végzek az OKJ-vel, ezzel együtt olyan 430 pontom lesz, erre a 250 helyre pedig szerint 490 lesz a határ...

Egyéni vélemény, de szerintem 2014-ben (kormányváltás), igazítani fognak ezen a létszámon.

Én a helyedben keresnék egy felsőfokú szakképzést tanulói jogviszonnyal (szakközépiskolákban indulnak). Ezek általában 2 évesek, adnak szakmát, adnak plusz pontot, bár ki tudja mi lesz itt '14-ig...

Én is ilyenen vagyok, pénzügyi szakügyintézői szak.

Sok sikert!

2012. jan. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!