Teljesen jól értettem, hogy idén a tavalyihoz képest 95% - kal kevesebben tanulhatnak gazdasági dolgokat, hogy ne keljen fizetniük?
Ez egyszerűen elképesztő.
Idén érettségizek és céltudatosan erre készültem minden szempontból.
Ez azt jelenti, hogy BGF -re, Corvinusra mindenhova ÖSSZESEN 250 embert vesznek fel úgy, hogy ne kelljen fizetniük?
Igen, azt jelenti.
Én érettségi után elmentem egy OKJ-s képzésre is pénzügyi területen, hogy tuti legyen a felvételi. Hát ebben az országban már nincs olyan, hogy biztos.
Ebben az évben végzek az OKJ-vel, ezzel együtt olyan 430 pontom lesz, erre a 250 helyre pedig szerint 490 lesz a határ...
Egyéni vélemény, de szerintem 2014-ben (kormányváltás), igazítani fognak ezen a létszámon.
Én a helyedben keresnék egy felsőfokú szakképzést tanulói jogviszonnyal (szakközépiskolákban indulnak). Ezek általában 2 évesek, adnak szakmát, adnak plusz pontot, bár ki tudja mi lesz itt '14-ig...
Én is ilyenen vagyok, pénzügyi szakügyintézői szak.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!