Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van valakinek jó fedősztorija...

Van valakinek jó fedősztorija hiányzásra?

Figyelt kérdés

Nem fogok menni iskolába egyik nap a héten, mert dolgozatot írunk az egész fél éves anyagból és ezt csak pénteken jelentette be a tanár, ennyi idő alatt pedig nem tudok jól felkészülni. Mondani akarom a tanárnak, hogy miért nem tudok menni, de semmi jó nem jut eszembe :D

Van valakinek jó fedősztorija ilyen esetben, ami hihető és nem úgy néz ki, hogy csak azért nem mennék, mert írunk?

2012. dec. 9. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Aznapra van időpontod a nemi beteg gondozóba ;)
2012. dec. 9. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:
hát, azért ennél komolyabb válaszokat vártam :D
2012. dec. 9. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem tudtam kihagyni :D tőlem kérdezték múlt hétfőn, hogy miért nem voltam ott, mikor kiosztották az érettségi tanúsítványokat. Azt mondtam, hogy nővérem kezét fogtam a szülőszobán. És a poén benne, hogy tök igaz :D tényleg ez történt, aznap este született meg a kis unokaöcsém és nővérem a legjobb bnőm, így ott voltam vele :)

Esetleg mondhatod, hogy temetésre mész, vagy simán csak beteget jelentesz. Ez utóbbi nem játszik? Csak nyilván az úgy lenne ok ,ha legalább 2 napot hiányzol, mert akkor nem olyan átlátszó a téma :/

2012. dec. 9. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mond hogy beteg voltál. Vagy rosszul érezted magad. Ha viszed az igazolást mi köze hozzá? Jó egy kicsi köze csak van, de nem annyira részletesen, mondj annyit hogy rosszul érezted magad
2012. dec. 9. 16:42
 5/5 kisbeethowen válasza:
dogaírás közbe mondod neki, hogy hányingeredvan.... kimész a WC-re megmondod h hánytál :O hazatelóznak a szüleidnek, oszt lész, és lessz időd bepótolni
2012. dec. 28. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!