Így, hogy lesz belőlem jó mentős ha az előírt gyakorlatok alatt nincs riasztásunk?
Mentősnek tanulok, van ki írva 120 óra gyakorlat amit az általam kiválasztott mentőállomáson kell letölteni. Én már 100 óránál járok (tegnap is voltam 12-ben), de már zsinórban sokadik 12 órámat töltöm le úgy, hogy csak ülünk bent az állomáson, mert nincs riasztás.
Így, hogy lesz belőlem szakember? Hogy fogok így kivonulni majd a beteghez? Mert az egy dolog, hogy elvégzem, mert bábukon nem nehéz levizsgázni. De a bábu csak egy tárgy, nem beszél, nem verekszik, mindig együttműködő, nagyon komplikációkat se tudnak vele szimulálni. Meg tud halni, oké, de az újraélesztésnek megvan a protokollja, szerintem ennél vannak nehezebb helyzetek amivel helyszínen találkozhatok.
Az nem megoldás, hogy menjek többet, a 120 órához szigorúan tartani kell magam, mert ha baleset van a mentőállomást veszik elő, hogy én mit kerestem ott extra órában.
#1 Csak az a baj a nagyvárossal, hogy ott sokan szekundálnak, így alkalmazkodni kell másokhoz, én meg nem mindig tudok mert dolgozom is, ráadásul valaki mesélte, hogy ott max napi 8 órában lehetsz és annyi autó van, hogy a végén ugyanúgy örülsz ha 1 esethez kimész.
Egyébként kisvárosi mentőállomáson vagyok az tény, viszont a közelben nincs másik állomás, tehát itt elég nagy területet fedünk le, és ennek ellenére se nagyon van. Amit megfigyeltem, hogy az ünnepnapok erősebbek amikor mindenki otthon van, mert akkor f@szkodnak az emberek. De ünnepnap legközelebb csak karácsony lesz és akkor meg már nem mehetek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!