Szerintetek oktatót "le lehet fizetni"?
Figyelt kérdés
úgy értem, h. ha kinálok neki egy karton sört, ha nem bukok meg (megint :S) forgalmi vizsgán? félreértés ne essék nem azért akarom, mert nem tok vezetni, csak kell a jogsi; hanem izgulok a vizsgán, és a "biztos, h. sikerülni fog" tudat megnyugtatna valszeg, és akkor hibátlanul mennék...2009. aug. 19. 16:04
1/11 anonim válasza:
az oktatónak nemfeltétlen van beleszólása a vizsgába, ugyanis másik városból küldenek vizsgabiztost legalábbis nálunk fehérváron. max akkor sikerülne lefizetned ha éppen jól ismerné a vizsgabiztost, de szerintem egyszerűbb ha nem görcsölsz, nem akkora nagy feladat egy forgalmi vizsga, probálj nyugodt lenni, legalégy laza és kész, tudom miről beszélek egy éve van jogsim elsőre sikerült minden
2/11 A kérdező kommentje:
oktatóm ismeri az összes vizsgabiztost, ez tuti, am pesti vagyok. elhiheted, h. nem dierkt vagyok ideges :) ha tudnék rajta változtatni akkor már rég változtattam volna rajta...
2009. aug. 19. 16:27
3/11 anonim válasza:
Szerintem tudja magától is hogy kit lehet átengedni meg kit nem. Azt pedig hogy tudsz e vezetni azt pont ö dönti el, nem véletlen van az ha nem enged át. Arra az sem mentség hogy izgulsz. Ha pedig megpróbálod megvesztegetni annak komolyabb következményei lesznek.
4/11 anonim válasza:
A közlekedés nem játék. Ott egyszer hibázol és meghalsz, bár általában mindig az ártatlanok halnak meg, nem a vétkes. Vigyázz ezzel a lefizetlek dologgal, mert nem veszi a lapot akkor egyrészt kivág, másrészt lehet hogy már csak azért sem engedtet át mert bepróbálkoztál. Ő neki többet megér ha megbuktat és fizeted az 5 órát ami minimum 15.000 Ft mint hogy veszel neki 2000 Ft-ért sört. De amúgy tényleg nincs semmi beleszólása ha ismeri őket, ha nem, a vizsgabiztost kell lefizetni nem az oktatót. De náluk meg aztán végképp ne próbálkozz. Ha olyan jól vezetnél akkor nem buknál meg. Érdekes, én is izgultam, de én jól vezettem és elsőre sikerült minden. Akkor hogy lehet ez? És nem került 1 karton sörbe...
5/11 anonim válasza:
Szerintem elsőre azért még próbáld meg egyedül.
Ha nem sikerül többedszerre, mert annyira izgulós vagy, és az oktatód is úgy gondolja, hogy csak ez a baj, akkor rákérdezhetsz nála, hogy mit gondol, lehet-e valamivel bebiztosítani a jogsit, ha már úgyis ismeri a vizsgabiztosokat......
6/11 A kérdező kommentje:
sztem nem lecseszéseket, hanem ötletet, v. vmi bíztatást vártam volna (ld. első és utolsó hozzászoló); nekik köszönet érte... :)
2009. aug. 19. 19:01
7/11 anonim válasza:
Bíztatást vársz hogy sikerüljön lefizetni az oktatót? Ìgy is éppen elég hülye van az utakon akik nem tudnak vezetni.
8/11 anonim válasza:
10 ezer forint az áruk. Legalább is tavaly ennyiért kellett volna lefizetnem a VB-t. De nem tettem, mégis átmentem:)
Célozgass rá az oktatódnak, hogy van-e rá lehetőség, mert sok helyről hallottad. Ha azt mondja, hogy van, akkor szerintem 10000-et megér:)
9/11 anonim válasza:
Remélem nem veszik a lapot és feljelentenek megvesztegetésért. Szívből kívánom!!! Még neki áll feljebb...
10/11 anonim válasza:
Ismerősöm megbeszélte az oktatójával, hogy mindenképp át akar menni vizsgán. Mondta, hogy lefizetné a vizsgabiztost, csak menjen át. Eljött a vizsga, lefizethetős vizsgáztató volt, az oktató elkérte a pénzt a tanulótól, és odaadta a vizsgáztatónak. Mondta ez a barátom, hogy k.... sokat hibázott (szembesáv...nem tudott parkolni) és átengedték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!