Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Le lehet fizetni a kresz...

Le lehet fizetni a kresz vizsgánál az oktatot hogy átmenj?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 21:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
96%
Az oktatónak ehhez nincs sok köze, mások javítják a tesztlapot. Arra érdemesebb inkább tanulni, olvasgatni.
2009. ápr. 14. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem egyszerűbb, ha megtanulsz jól vezetni!

(kevésbé rizikós, és esetleg nem nyísz ki senkit a frissenvett jogsiddal)

2009. ápr. 14. 21:52
 3/11 Fecc ***** válasza:
100%
Nincs már tesztlap:D számítógép van,azon nem lehet ügyeskedni,ajánlom hoy nyomogasd a kressz cd-t
2009. ápr. 14. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A kreszprogram kiértékeli magát és megjelenik a felügyelő gépén az eredmény. Ő már csak bevési az eredményt, így nincs már bundázás.
2009. ápr. 14. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nincs mär tesztlap.cska szmitogépes.nem tudod lefizetni sem az oktatot,sem a vizsgabiztost.kameräzott termek vannak...a kreszen ha ätvered magad ,onnan mär fizethetsz,,oktatodtol kerdezd meg!én 17 évese megbuktam 5 ször kreszböl..nem tanultam egyikre sem,hülye voltam.aztän 3évig probälkoztam utäna hol lehetne lefizetni(mig szämitogépes lett)..aztän elkezdtem ujra a sulit..2 szer buktam kreszböl,majd utäna ätmentem elsöre mindenböl.hidd el cska felszinesen väzoltam most,de nälam jobban senki nem szenvedett meg a jogsiéRt:).ugyhogy nyugi,tanulj rä,ne add fel!tudo egy jo oldalt..igaz fizetös..smsel lehet fizetni!de megéri hidd el! a legjobb..!

www.webkresz.hu

ajänlom mindnekinek.

2009. ápr. 14. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Maximum meghackelheted a számítógépet. De azt nehezebb megtanulni. Ha meg nem vagy hajlandó, akkor remélem soha nem jutsz el a forgalomig. Tök könnyű az egész. Túl könnyű.
2009. ápr. 14. 23:31
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

akárkit le lehet fizetni, de ha kevés pénzt ajánlasz akkor abból botrány is lehet.

ha valamit nem tudsz megoldnai pénzzel azt oldd meg több pénzel

2009. ápr. 15. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A számítógépet nem tudod lefizetni, de azt szokták mondani, h ha lövésed sincs a leghosszabb választ jelöld, mert legtöbbször az a jó. Ábrás példáknál ez nem játszik. DE inkább tanuld meg nem bonyolult. Később rutin meg forgalmin oktatója meg vizsgabiztosa válogatja, de nem javaslom, ha nem megvehető akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és az a vizsgád tuti bukó, 99%, h a második saroknál már megbuktat.
2009. ápr. 15. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
na azért tudjátok énmeg sor aolyan példákat hallok, hogy majdhogynem kötelező megvenni a vizsgabiztost, mert tuástól független ugyan át nem enged, ha nem adsz neki valamennyi. Szóval necces, ez is egy olyan kérdés, amit mindenki tud, de senki se mer és akar beszélni róla .. Ez a lefizetősdi magyarországon mintha teljesen bevett szokás lenne, vagyis az is ... rendőrtől az orvosig ..., én speciel még nem találkoztam olyannal aki ne tette volna zsebre, és máris másképpen állt a dolgokhoz.
2009. ápr. 15. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a forgalmi vizsga nem a KRESZ vizsga.
2009. ápr. 15. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!