Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tovább tanuljak baba mellett?

Tovább tanuljak baba mellett?

Figyelt kérdés
Van egy egyéves kislányom, tavasszal fogok érettségizni estin. Anno nem volt lehetőségem befejezni az iskolát, úgy döntöttem, most ősszel, hogy leérettségizem. A férjem dolgozik, szerintetek mit csináljak érettségi után? Szakmát egy év alatt, főiskola/egyetem...? Meg babával nem nagyon vannak programjaink, pedig szívesen kimozdulnék itthonról vele, csak nem tudom, merre?
2012. nov. 22. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Akármit csak tanulj valamit mert a sima érettségi semmire sem elég. Ha egyetemre mész akkor levelezőre menjél és az mellett tudsz babázni vagy dolgozni is.
2012. nov. 22. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Tanulj egy szakmát és menj el dolgozni.

Azt megkérdezhetem, hogy a babával miért nem tudsz kimozdulni otthonról?

2012. nov. 22. 12:07
 3/9 A kérdező kommentje:
még nem fogok dolgozni, még szeretnék gyerek :) azért nem tudok kimozdulni kedves válaszoló, mert ötletem sincs, hogy hová :o nem nagyon találtam olyan programot, ami őt is érdekli. rutin a séta, állatkert, de valami babás program is érdekelne, mert csak punnyadunk :)
2012. nov. 22. 12:12
 4/9 A kérdező kommentje:
*gyereket
2012. nov. 22. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Babaúszás, ringató. Melyik városba laktok?
2012. nov. 22. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
2012. nov. 22. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem inkább szakmát. Ne vedd sértésnek, de te eddig csak kifelé vetted a pénzt az államkasszából, ráadásul az egykeresős családok nem túl stabilak manapság.
2012. nov. 22. 13:03
 8/9 A kérdező kommentje:
huhh, kitörölték a hozzászólásomat, ott irtam, hogy én őstermelő vagyok.
2012. nov. 22. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha vállalsz még egy gyereket, akkor lesz időd megcsinálni legalább egy BA diplomát, az 3 év alatt megvan. Én azt ajánlom, hogy olyan helyre jelentkezz, ami kapcsolatban van a jelenlegi munkáddal, tehát valamilyen agrár irányba tanulj tovább. Ha nem is kapsz vele msáhol állást, lehet hogy tanulsz egy csomó mindent, amivel még sikeresebbé teheted a jelenlegi őstermelő tevékenységed vagy olyan kapcsolatokra teszel szert a csoporttársak/tanárok közt, ami később jól jöhet, ha pl. jobb áron akarod eladni az árudat stb...
2012. nov. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!