Tovább tanuljak baba mellett?
Figyelt kérdés
Van egy egyéves kislányom, tavasszal fogok érettségizni estin. Anno nem volt lehetőségem befejezni az iskolát, úgy döntöttem, most ősszel, hogy leérettségizem. A férjem dolgozik, szerintetek mit csináljak érettségi után? Szakmát egy év alatt, főiskola/egyetem...? Meg babával nem nagyon vannak programjaink, pedig szívesen kimozdulnék itthonról vele, csak nem tudom, merre?2012. nov. 22. 12:00
1/9 anonim válasza:
Akármit csak tanulj valamit mert a sima érettségi semmire sem elég. Ha egyetemre mész akkor levelezőre menjél és az mellett tudsz babázni vagy dolgozni is.
2/9 anonim válasza:
Tanulj egy szakmát és menj el dolgozni.
Azt megkérdezhetem, hogy a babával miért nem tudsz kimozdulni otthonról?
3/9 A kérdező kommentje:
még nem fogok dolgozni, még szeretnék gyerek :) azért nem tudok kimozdulni kedves válaszoló, mert ötletem sincs, hogy hová :o nem nagyon találtam olyan programot, ami őt is érdekli. rutin a séta, állatkert, de valami babás program is érdekelne, mert csak punnyadunk :)
2012. nov. 22. 12:12
4/9 A kérdező kommentje:
*gyereket
2012. nov. 22. 12:12
5/9 anonim válasza:
Babaúszás, ringató. Melyik városba laktok?
7/9 anonim válasza:
Szerintem inkább szakmát. Ne vedd sértésnek, de te eddig csak kifelé vetted a pénzt az államkasszából, ráadásul az egykeresős családok nem túl stabilak manapság.
8/9 A kérdező kommentje:
huhh, kitörölték a hozzászólásomat, ott irtam, hogy én őstermelő vagyok.
2012. nov. 22. 13:07
9/9 anonim válasza:
Ha vállalsz még egy gyereket, akkor lesz időd megcsinálni legalább egy BA diplomát, az 3 év alatt megvan. Én azt ajánlom, hogy olyan helyre jelentkezz, ami kapcsolatban van a jelenlegi munkáddal, tehát valamilyen agrár irányba tanulj tovább. Ha nem is kapsz vele msáhol állást, lehet hogy tanulsz egy csomó mindent, amivel még sikeresebbé teheted a jelenlegi őstermelő tevékenységed vagy olyan kapcsolatokra teszel szert a csoporttársak/tanárok közt, ami később jól jöhet, ha pl. jobb áron akarod eladni az árudat stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!