Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Zh előtti este ti mit csinálto...

Zh előtti este ti mit csináltok? Pihentek vagy rátanultok még?

Figyelt kérdés

Holnap lesz matek zh tanultam már rá sokat. Vagyis az igazsághoz hozzátartozik hogy a hétvégén semmit de előtte egy hétig folyamatosan meg még ma átnéztem a dolgokat. Teleírtam egy füzetet gyakorlással , de még mindig hiányérzetem van. Tudom hogy nem lesz ötös nem is arra hajtok, csak félek hogy még ígysem lesz meg hogy egy csomót gyakoroltam.

Ilyenkor ti mit csináltok? Inkább pihentek, kikapcsolódtok vagy áttanuljátok az estét a biztonság kedvéért?

2012. nov. 19. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer és menj aludni időben.
2012. nov. 19. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért van különbség aközött, hogy rátanulsz (a zh előtti nap is tanulsz) és hogy a zh előtti éjszakát végigtanulod...

Előbbi nem árthat, utóbbi baromság.

2012. nov. 19. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ma is tanulgattam még, átnéztem a feladatokat meg azokat amiket kevésbé tudtam meg az elméletet, aztán lesz ami lesz :) Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!