Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha dolgozok este be vagyok...

Ha dolgozok este be vagyok jelentve minimál bérrel akkor el tudok menni tanfolyamra munka ügyin keresztül?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 08:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Na, ez engem is érdekel, mert én is most kezdem az iskolát nappalin mü-in keresztül. De ha jól tudom, nem lehet két "főállása" senkinek. Más szerződési módot kéne választani a munkahelyen.

Nekem nem ajánlották a munkát az iskola mellett /szoc.ápoló gondozóra megyek/, mert állítólag hatalmas a tananyag.

2011. aug. 16. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha van bejelentett állásod akkor nincs arra lehetőség, hogy a munkaügyi központ támogatásával végezz tanfolyamot.

A munkanélkülieknek így is nagyon kevés tanfolyamot tudnak felkínálni, mert kevés a támogatott hely.

Tehát ha nem vagy regisztrált munkanélküli akkor ez nem lehetséges.

2011. aug. 16. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!