Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Munka ügyi által járok tanfoly...

Munka ügyi által járok tanfolyamra, mennyi lovét kapok ha kértem keresetpótló támogatást. és ha kocsival szeretnék járni a tanfolyamra benzinlovét kérhetek mondjuk 9 ft/km-ert?

Figyelt kérdés
Mert voltam benn a munkaügyiben de ott azt mondják ezt nem támogatjuk csak a tömegközlekedést, igaz ez vagy csak velem szenyóznak?
2011. ápr. 1. 11:46
 1/5 anonim válasza:
Én nemrég fejeztem be egy ilyen tanfolyamot!90%-os utazási kedvezményt kapsz.Ha saját kocsival jársz, azt nem támogatják!Itt a tanfolyamosoknak havi 44ezer Ft-ot fizettek.
2011. ápr. 1. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Már bocs, de miért támogatnák azt, ha te nem bírod megemelni a hátsódat, és kiszállni az autóból? Járj busszal, vonattal, mint oly sok más ember. Főleg, ah közben munkanélküli járadékot veszel fel, meg még ingyentanfolyamra is jársz.
2011. ápr. 1. 11:59
 3/5 anonim válasza:
Nem nagy kaland buszozni!:)Nálunk is volt, aki inkább kocsikázott...megérdemli...amit 2 hét alatt eltankolt, abból én busszal 9 hónapig eljártam a tanfolyamra:):)
2011. ápr. 1. 12:05
 4/5 A kérdező kommentje:
na de én helyi vagyok csak más városba vagyok bejelentve igyhát kitörölhetem az utazásival nekem pénz kelett volna..
2011. ápr. 1. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Okosnak kell lenni, mert hülyével sajna tele a padlás meg ilyen igazi becsületes idiótákkal akik éhen pusztulnak a becsületességükbe.. OFF
2011. ápr. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!