Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Este másnak sem fog már az...

Este másnak sem fog már az agya? Úgy kb este hét órától?

Figyelt kérdés

Én mindig úgy szoktam tanulni, hogy haza érek, 3ig, fél4ig pihenek és utána rögtön tanulok. Igyekszem este 6ig, fél7ig letudni az anyagot.

Este 7 utánra már olyannyira nem ,,fog,, az agyam, hogy már fel sem tudom magamnak sem mondani azt amit megtanultam. Másnap mondjuk már nincs ezzel gondom, akkor néha bele sem kell olvasnom, tudom a leckét.

Normális ez, hogy ennyire lefagyok?

2012. márc. 28. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinél máshogy van ez... én például este, éjszaka tudtam nagyon jól tanulni, délután nem.
2012. márc. 28. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ma konkrétan délután négytől nem fogott. Semmi ésszel végezhető feladatra nem voltam alkalmas...igaz a melóban ma le is szívták az agyam rendesen.

Este nekem se esik jól tanulni és úgy érzem nem is sikeres ha tanulok is akkor.

2012. márc. 28. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudnék tenni valamit ellene?

Az a baj, hogy anya ráállt arra, hogy mindennap felkérdezi tőlem a leckét. A gond ott kezdődik, hogy van amikor nincs itthon, így csak este tudja megkérdezni.. Nem hisz nekem, azt illetően, hogy nem fog az agyam. Elkezdett velem kiabálni, hogy egy lusta dög vagyok és soha semmit nem tanulok..

2012. márc. 28. 19:32
 4/5 anonim válasza:

Elfáradsz, teljesen normális. Nekem anno volt egy ilyen időszakom délelőtt is, akkor egyszerűen nem tudtam figyelni.

Most mondjuk más, mert leszívnak a gyerekek és olyan szinten zokni lesz az agyamból estére, hogy a nevemet sem tudom.

2012. márc. 28. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem már ebéd után se fog. :-D
2012. márc. 29. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!